Detalji
Raznolikost hrvatskih krajolika i darova prirode prate bogatstvo i raznovrsnost hrvatske kuhinje. Šarenilo stola u blagdansko vrijeme, kada se pripremaju i poslužuju tradicionalna jela.
Ova knjiga sastavljena je od recepata od kojih je većina recepata prilagođena savremenim navikama u prehrani.
Danas, kad je većina namirnica lako dostupna, možemo uživati u raznolikosti pripravljanja i okusa iz unutrašnjosti zajedno s bogastvom mirisa i začina s obale i otoka.
Kako ćemo i što jesti ne ovisi samo o novcu i podneblju gdje živimo nego i o našem pristupu hrani i spremnosti da se nabavljanju kvalitetnih namirnica i pripremanju hrane posvetimo s poštovanjem i pažnjom.
U ovoj knjizi naći ćete jednostavne recepte za pripremu svih jela kao što su:
- predjela i juhe
- variva i složenci
- jela od peradi
- jela od mesa
- jela od divljači
- riba
- tjestenina
- prilozi i salate
- kolači.
Više nema potrebe za devet odvojenih kuhara, sada se sve nalazi objedinjeno u jednom pod nazivom TRADICIONALNA KUHINJA.