Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Svako je dijete darovito

Svako je dijete darovito

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-735-132-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B5286

Broj strana:

98

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

36,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ova knjiga donosi dokaze zašto nam je nužna radikalna promjena u shvacanju odgoja i škole: Naš zastarjeli školski sustav šteti djeci i cijeloj zajednici. Moramo prestati stvarati pritisak i stres vec u djetinjstvu. Uostalom, neuroznanost odavno je dokazala: Svako je dijete darovito, a na nama je da to prepoznamo i djelujemo u skladu s tim.

Tko želi postati lijecnik, u našemu školskom sustavu mora biti dobar matematicar, ali ne i empatican. Trenutacno poimanje darovitosti i inteligencije nije samo pogrešno vec je i vrlo opasno.

Roditelji i škole doduše cine sve da bi poticali sposobnosti djece. Pa ipak, zato što nam se školski i obrazovni sustav opcenito temelji gotovo iskljucivo na prenošenju znanja i postignucima, proizvodimo odlicne ucenike i studente koji se u poslovnome svijetu pretvaraju u gubitnike. A na tom putu gubimo brojne neiskorištene i frustrirane talente. Vec predugo koracamo tom stranputicom.

Gerald Hüther i Uli Hauser opisuju koje su darovitosti urođene i kako se razvija djecji mozak. Pokazuju da naš odgoj te aspekte gotovo uopce ne uzima u obzir i zahtijevaju radikalnu promjenu stava kako bi sva djeca posve razvila svoje potencijale.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ova knjiga donosi dokaze zašto nam je nužna radikalna promjena u shvacanju odgoja i škole: Naš zastarjeli školski sustav šteti djeci i cijeloj zajednici. Moramo prestati stvarati pritisak i stres vec u djetinjstvu. Uostalom, neuroznanost odavno je dokazala: Svako je dijete darovito, a na nama je da to prepoznamo i djelujemo u skladu s tim. Tko želi postati lijecnik, u našemu školskom sustavu mora biti dobar matematicar, ali ne i empatican. Trenutacno poimanje darovitosti i inteligencije nije samo pogrešno vec je i vrlo opasno. Roditelji i škole doduše cine sve da bi poticali sposobnosti djece. Pa ipak, zato što nam se školski i obrazovni sustav opcenito temelji gotovo iskljucivo na prenošenju znanja i postignucima, proizvodimo odlicne ucenike i studente koji se u poslovnome svijetu pretvaraju u gubitnike. A na tom putu gubimo brojne neiskorištene i frustrirane talente. Vec predugo koracamo tom stranputicom. Gerald Hüther i Uli Hauser opisuju koje su darovitosti urođene i kako se razvija djecji mozak. Pokazuju da naš odgoj te aspekte gotovo uopce ne uzima u obzir i zahtijevaju radikalnu promjenu stava kako bi sva djeca posve razvila svoje potencijale.

Dodatne informacije

Izdavač Harfa
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter