Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Smiren roditelj, srećna deca

Smiren roditelj, srećna deca

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lora Markam


ISBN:

978-86-10-04063-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7280

Broj strana:

256

Težina:

244 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Revolucionarni vodič za podizanje odgovorne i srec´ne dece
Ljutnja često biva sastavni deo svih odnosa, pa i odnosa između roditelja i dece. Međutim, nemojte na njoj bazirati svoje postupke, već pokušajte da je oslušnete. Što smirenije pričate, smirenije ćete se i osećati, a i drugi će vam smirenije odgovarati. Nesmotreno postupanje usled uzrujanosti – bilo posredstvom emocija ili reči – ugrožava roditeljstvo. Bez obzira na to kako vaše dete reaguje u različitim situacijama, način na koji vi budete odgovorili oblikovaće detetov doživljaj sveta.
Na osnovu najnovijih istraživanja o razvoju mozga i velikog kliničkog iskustva sa roditeljima, dr Lora Markam predstavlja pristup koji je istovremeno i veoma efikasan i jednostavan. Ona predočava način na koji možete negovati emocionalne veze sa vašim detetom, te omogućiti stvarnu i trajnu promenu. Roditelji koji sagledaju svoje emocije, postave zdrave granice i sa empatijom pristupe svom detetu, neće više imati potrebu da podmićuju, prete ili kažnjavaju.
Naše dete uči kako da upravlja svojim emocijama i ponašanjem tako što posmatra n?s kako upravljamo našim emocijama i ponašanjem.
Svaki izbor koji napravimo suštinski jeste kretanje ili ka ljubavi ili ka strahu. Neka vam briga za vaše dete dâ hrabrost da izaberete ljubav.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x405
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Revolucionarni vodič za podizanje odgovorne i srec´ne dece Ljutnja često biva sastavni deo svih odnosa, pa i odnosa između roditelja i dece. Međutim, nemojte na njoj bazirati svoje postupke, već pokušajte da je oslušnete. Što smirenije pričate, smirenije ćete se i osećati, a i drugi će vam smirenije odgovarati. Nesmotreno postupanje usled uzrujanosti – bilo posredstvom emocija ili reči – ugrožava roditeljstvo. Bez obzira na to kako vaše dete reaguje u različitim situacijama, način na koji vi budete odgovorili oblikovaće detetov doživljaj sveta. Na osnovu najnovijih istraživanja o razvoju mozga i velikog kliničkog iskustva sa roditeljima, dr Lora Markam predstavlja pristup koji je istovremeno i veoma efikasan i jednostavan. Ona predočava način na koji možete negovati emocionalne veze sa vašim detetom, te omogućiti stvarnu i trajnu promenu. Roditelji koji sagledaju svoje emocije, postave zdrave granice i sa empatijom pristupe svom detetu, neće više imati potrebu da podmićuju, prete ili kažnjavaju. Naše dete uči kako da upravlja svojim emocijama i ponašanjem tako što posmatra n?s kako upravljamo našim emocijama i ponašanjem. Svaki izbor koji napravimo suštinski jeste kretanje ili ka ljubavi ili ka strahu. Neka vam briga za vaše dete dâ hrabrost da izaberete ljubav.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter