Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Kako odgojiti sretno dijete

Kako odgojiti sretno dijete

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-223-150-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2547

Broj strana:

128

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roditeljska uloga jedna je od najizazovnijih, najzahtjevnijih i najljepših životnih uloga. Iako su izazovi koji se stavljaju pred majke i očeve veliki, sama priprema za tu ulogu često je nedovoljna ili je uopće nema. U odgoju djece gotovo svakodnevno nailazimo na niz pitanja na koja nam je teško pronaći odgovor.

Savršen roditelj ne postoji, a na probleme i poteškoće u odgoju nailaze svi. Jednostavnog odgovora ili recepta kako najbolje odgajati djecu nema - svako dijete je posebno i jedinstveno, s vlastitim potrebama, osjećajima, sposobnostima i mogućnostima.

Ipak, ono što je zajedničko svakom djetetu jest potreba za roditeljskom ljubavlju. Nedavna istraživanja pokazuju da dijete uči kroz emocije i razvija sve svoje sposobnosti. Stoga je cilj ove knjige da život djeteta obogati sretnim sjećanjima tako što ćemo mu stalno pokazivati da ga volimo, jer ono nije uvijek svjesno naše ljubavi.

  • Originalni naziv: Come Rendere Felice Un...
  • Prevodilac: Ljiljana Kurjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Roditeljska uloga jedna je od najizazovnijih, najzahtjevnijih i najljepših životnih uloga. Iako su izazovi koji se stavljaju pred majke i očeve veliki, sama priprema za tu ulogu često je nedovoljna ili je uopće nema. U odgoju djece gotovo svakodnevno nailazimo na niz pitanja na koja nam je teško pronaći odgovor. Savršen roditelj ne postoji, a na probleme i poteškoće u odgoju nailaze svi. Jednostavnog odgovora ili recepta kako najbolje odgajati djecu nema - svako dijete je posebno i jedinstveno, s vlastitim potrebama, osjećajima, sposobnostima i mogućnostima. Ipak, ono što je zajedničko svakom djetetu jest potreba za roditeljskom ljubavlju. Nedavna istraživanja pokazuju da dijete uči kroz emocije i razvija sve svoje sposobnosti. Stoga je cilj ove knjige da život djeteta obogati sretnim sjećanjima tako što ćemo mu stalno pokazivati da ga volimo, jer ono nije uvijek svjesno naše ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter