Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Pizza

Pizza

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Carla Bardi


ISBN:

978-953-7829-39-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2859

Broj strana:

128

Težina:

879 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Otkrijte tajne pizze, od tradicionalnih recepata Napulja i stare Italije do modernih varijacija sa svih strana svijeta.
Toliko je mnogo razloga zašto pravljenje pizze kod kuće ima smisla, čak i ako se u vašoj četvrti nalazi pizzerija ili restoran brze hrane koji nudi dostavu pizze. Pravljenje pizze iznenađujuće je jednostavno i zabavno, u čemu će osobito uživati djeca pomažući vam umijesiti tijesto i nanijeti nadjev. Neka vas ne obeshrabri pomisao na kvasac, odnosno dizano tijesto: ono doista nije teško za napraviti. I ne oduzima osobito mnogo vremena. Budete li pratili detaljne upute u uvodnom dijelu ove knjige, naučit ćete kako u samo nekoliko minuta pomiješati i umijesiti tijesto. Nadjeve je također brzo i jednostavno napraviti.
A osnovni sastojci – brašno, sol, kvasac, rajčica i svježe naribani sir – nisu samo hranjivi nego i jeftini te svagdje lako dostupni. Oduševite svoje prijatelje i obitelj izvornom, domaćom pizzom.
Više od 55 ukusnih recepata za ljubitelje pizze. Knjiga neobična dizajna i oblika pizze, za svaku obitelj, jer svi vole pizzu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 290x290
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Otkrijte tajne pizze, od tradicionalnih recepata Napulja i stare Italije do modernih varijacija sa svih strana svijeta. Toliko je mnogo razloga zašto pravljenje pizze kod kuće ima smisla, čak i ako se u vašoj četvrti nalazi pizzerija ili restoran brze hrane koji nudi dostavu pizze. Pravljenje pizze iznenađujuće je jednostavno i zabavno, u čemu će osobito uživati djeca pomažući vam umijesiti tijesto i nanijeti nadjev. Neka vas ne obeshrabri pomisao na kvasac, odnosno dizano tijesto: ono doista nije teško za napraviti. I ne oduzima osobito mnogo vremena. Budete li pratili detaljne upute u uvodnom dijelu ove knjige, naučit ćete kako u samo nekoliko minuta pomiješati i umijesiti tijesto. Nadjeve je također brzo i jednostavno napraviti. A osnovni sastojci – brašno, sol, kvasac, rajčica i svježe naribani sir – nisu samo hranjivi nego i jeftini te svagdje lako dostupni. Oduševite svoje prijatelje i obitelj izvornom, domaćom pizzom. Više od 55 ukusnih recepata za ljubitelje pizze. Knjiga neobična dizajna i oblika pizze, za svaku obitelj, jer svi vole pizzu.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter