Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Najbolja jela Srbije

Najbolja jela Srbije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2447-3

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5861

Broj strana:

248

Težina:

720 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U nastojanju da širokoj publici prikažu vrednosti domaće kuhinje, kulinarski majstori Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović izdvojili su iz srpske kulinarske riznice najlepša jela koja se na tradicionalan način pripremaju u domaćinstvima i restoranima.

U srpskoj kuhinji postoji oko hiljadu petsto zapisanih recepata za jela od kojih se većina još rado priprema. U ovoj knjizi odabrano je više od stotinu savremenih varijanti tradicionalnih srpskih jela i kulinarskih proizvoda, među kojima se nalaze i jela usvojena iz stranih kuhinja. Prikazana su reprezentativna jela iz svih krajeva Srbije, kao i originalna jela kreirana u gastronomskoj radionici profesora Milovana Miće Stojanovića, svetskog kulinarskog prvaka i autora čuvene karađorđeve šnicle.

Čitanje ovog kuvara, nadahnutog raznovrsnošću i kvalitetom tradicionalne kuhinje, omogućiće nam ne samo da s lakoćom pripremamo domaća jela nego i da obogaćeni novim saznanjima upotpunimo užitak posete restoranima nacionalne kuhinje.

Sva prikazana jela pripremljena su i fotografisana specijalno za potrebe knjige, a zatim i poslužena gostima čuvenog restorana Mićina domaća kujna.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 190x190
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U nastojanju da širokoj publici prikažu vrednosti domaće kuhinje, kulinarski majstori Milovan Mića Stojanović i Milan Stojanović izdvojili su iz srpske kulinarske riznice najlepša jela koja se na tradicionalan način pripremaju u domaćinstvima i restoranima. U srpskoj kuhinji postoji oko hiljadu petsto zapisanih recepata za jela od kojih se većina još rado priprema. U ovoj knjizi odabrano je više od stotinu savremenih varijanti tradicionalnih srpskih jela i kulinarskih proizvoda, među kojima se nalaze i jela usvojena iz stranih kuhinja. Prikazana su reprezentativna jela iz svih krajeva Srbije, kao i originalna jela kreirana u gastronomskoj radionici profesora Milovana Miće Stojanovića, svetskog kulinarskog prvaka i autora čuvene karađorđeve šnicle. Čitanje ovog kuvara, nadahnutog raznovrsnošću i kvalitetom tradicionalne kuhinje, omogućiće nam ne samo da s lakoćom pripremamo domaća jela nego i da obogaćeni novim saznanjima upotpunimo užitak posete restoranima nacionalne kuhinje. Sva prikazana jela pripremljena su i fotografisana specijalno za potrebe knjige, a zatim i poslužena gostima čuvenog restorana Mićina domaća kujna.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter