Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dete me izaziva

Dete me izaziva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3534

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4930

Broj strana:

192

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vodič za razumevanje onoga što se dešava u glavi deteta između šeste i jedanaeste godine.

Ilustrovala Anuk Diboa

Ona skače na sve strane, on se teško koncentriše, njoj nedostaje samopouzdanje, on zaboravlja svoje stvari, ona pada u krizu na najmanju frustraciju, on je nasilan u školi, ona je izbirljiva kad je hrana u pitanju, on još piški u krevet… A mi samo očajavamo! Da li su, osim nedostatka granica, možda neki drugi razlozi uzrok takvog ponašanja?

Izvor mnogih konflikata, posle kojih slede vika i kažnjavanje, nepoznavanje je ritma razvoja mozga deteta u ovom periodu. Danas mu je potrebna sloboda, sutra već trči mami u zagrljaj i zato nije lako utvrditi granicu između previše i premalo roditeljske kontrole. U ovoj knjizi, kao i u prethodnoj Sve smo pokušali, roditelji će otkriti efikasan pristup vaspitanju deteta, zasnovan na neuronaučnim otkrićima. Tako će život s detetom od šest do jedanaest godina ponovo postati srećna svakodnevica!

  • Originalni naziv: Il me cherche!
  • Prevodilac: Ivana Misirlić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vodič za razumevanje onoga što se dešava u glavi deteta između šeste i jedanaeste godine. Ilustrovala Anuk Diboa Ona skače na sve strane, on se teško koncentriše, njoj nedostaje samopouzdanje, on zaboravlja svoje stvari, ona pada u krizu na najmanju frustraciju, on je nasilan u školi, ona je izbirljiva kad je hrana u pitanju, on još piški u krevet… A mi samo očajavamo! Da li su, osim nedostatka granica, možda neki drugi razlozi uzrok takvog ponašanja? Izvor mnogih konflikata, posle kojih slede vika i kažnjavanje, nepoznavanje je ritma razvoja mozga deteta u ovom periodu. Danas mu je potrebna sloboda, sutra već trči mami u zagrljaj i zato nije lako utvrditi granicu između previše i premalo roditeljske kontrole. U ovoj knjizi, kao i u prethodnoj Sve smo pokušali, roditelji će otkriti efikasan pristup vaspitanju deteta, zasnovan na neuronaučnim otkrićima. Tako će život s detetom od šest do jedanaest godina ponovo postati srećna svakodnevica!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter