Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Domaćin

Domaćin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1429-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K4152

Broj strana:

629

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj dosad neviđenoj mješavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto tijelo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposijeda ljudska tijela i briše njihove ličnosti.

Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno tijelo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živjela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora.

Međutim, bitisanje u ljudskom tijelu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema namjeru da se preda bez borbe - umjesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sjećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvijek u bjekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovjekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti natjeraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, njih dvije će krenuti u opasnu i neizvjesnu potragu za muškarcem kojeg obje vole.

  • Originalni naziv: The Host
  • Prevodilac: Nemanja Rabrenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj dosad neviđenoj mješavini naučnofantastičnog i ljubavnog romana, Stefani Majer otkriva šta se dešava s intimnim vezama kada dva bića nastanjuju isto tijelo. Zemlju je okupirala vanzemaljska rasa Duša, koja zaposijeda ljudska tijela i briše njihove ličnosti. Melani Strajder, jedna od malobrojnih slobodnih ljudi, biva uhvaećena i njeno tijelo nastani Duša po imenu Lutalica, živa legenda među pripadnicima svoje vrste zbog mnogih domaćina u kojima je boravila i mnoštva planeta na kojima je živjela. Njen zadatak je da otkrije lokaciju poreostalih pripadnika pokreta otpora. Međutim, bitisanje u ljudskom tijelu i ljudskom umu nije ni nalik bilo čemu što je Lutalica do tada iskusila. Ubrzo otkriva da Melani nema namjeru da se preda bez borbe - umjesto da joj pruži željne informacije, ona Lutaličin um ispunjava sjećanjima na voljenog muškarca, Džareda, koji je još uvijek u bjekstvu. Nemoćna da se odupre željama svog domaćina, Lutalica počinje da žudi za tim istim čovjekom, koga po zadatku mora da pronađe. Kada okolnosti natjeraju lutalicu i Melani da se i protiv svoje volje udruže, njih dvije će krenuti u opasnu i neizvjesnu potragu za muškarcem kojeg obje vole.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter