Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Dokaz večnosti - Komunikacija s duhovima kao dokaz postojanja života posle smrti

Dokaz večnosti - Komunikacija s duhovima kao dokaz postojanja života posle smrti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Mark Anthony


ISBN:

978-86-7950-372-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4400

Broj strana:

231

Težina:

352 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mark Entoni, poznat kao advokat i medijum®, izuzetno je kvalifikovan za to da piše o životu posle smrti: on je slavni ekstrasens, medijum i advokat koji iznosi ubedljive dokaze da naši voljeni mogu da komuniciraju sa nama posle svoje smrti. Uvidi dati u ovoj knjizi su snažni, inspirativni i mogu da vam promene život.“ Dr Džefri Long, autor knjige Dokaz o postojanju života posle smrti: Nauka o iskustvima bliske smrti (Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experiences)

Dokaz večnosti je izuzetno upečatljiva knjiga, prepuna istinitih, dokazanih fascinantnih slučajeva i prožeta velikom duhovnom mudrošću. Ocena: pet plus zvezdica!
Dr Kenet Ring, autor knjige Lekcije iz svetlosti (Lessons from the Light)
Upečatljiva knjiga koja vam otvara srce i um za realnost života posle smrti. Ova knjiga je nezaboravna, a njene poruke osnažujuće. Pročitajte je smesta!
Dr Džo Vitale, autor knjige Nulte granice i zvezda filma Tajna
Autor ove knjige bavi se, kao nijedan drugi, pitanjima ubistva, samoubistva, smrti deteta i nerazrešenim porodičnim problemima, a sve to s mešavinom strasti i logike.Vilijem Bulman iz Instituta Monro za vantelesna iskustva Dokaz večnosti objašnjava na logičan način život posle smrti, sve vreme pokazujući da vera i nauka ne isključuju jedna drugu.
Debora King, autorka knjige Budi sama svoj šaman (Be Your Own Shaman) i Istina leči (Truth Heals) Dokaz večnosti je knjiga koja je provokativna, uzbudljiva, nežna i ispunjena nadom. Služiće vam kao vodič za uspostavljanje snažne duhovne povezanosti i kao sredstvo za otkrivanje sebe; ovo je knjiga koju želite da pročitate!
Dr Maj Hejli, udovica Aleksa Hejlija i saradnica u pisanju njegove knjige Koreni, bestselera s liste časopisa Njujork tajms

  • Originalni naziv: Evidence of Eternity
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x175
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mark Entoni, poznat kao advokat i medijum®, izuzetno je kvalifikovan za to da piše o životu posle smrti: on je slavni ekstrasens, medijum i advokat koji iznosi ubedljive dokaze da naši voljeni mogu da komuniciraju sa nama posle svoje smrti. Uvidi dati u ovoj knjizi su snažni, inspirativni i mogu da vam promene život.“ Dr Džefri Long, autor knjige Dokaz o postojanju života posle smrti: Nauka o iskustvima bliske smrti (Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experiences) Dokaz večnosti je izuzetno upečatljiva knjiga, prepuna istinitih, dokazanih fascinantnih slučajeva i prožeta velikom duhovnom mudrošću. Ocena: pet plus zvezdica! Dr Kenet Ring, autor knjige Lekcije iz svetlosti (Lessons from the Light) Upečatljiva knjiga koja vam otvara srce i um za realnost života posle smrti. Ova knjiga je nezaboravna, a njene poruke osnažujuće. Pročitajte je smesta! Dr Džo Vitale, autor knjige Nulte granice i zvezda filma Tajna Autor ove knjige bavi se, kao nijedan drugi, pitanjima ubistva, samoubistva, smrti deteta i nerazrešenim porodičnim problemima, a sve to s mešavinom strasti i logike.Vilijem Bulman iz Instituta Monro za vantelesna iskustva Dokaz večnosti objašnjava na logičan način život posle smrti, sve vreme pokazujući da vera i nauka ne isključuju jedna drugu. Debora King, autorka knjige Budi sama svoj šaman (Be Your Own Shaman) i Istina leči (Truth Heals) Dokaz večnosti je knjiga koja je provokativna, uzbudljiva, nežna i ispunjena nadom. Služiće vam kao vodič za uspostavljanje snažne duhovne povezanosti i kao sredstvo za otkrivanje sebe; ovo je knjiga koju želite da pročitate! Dr Maj Hejli, udovica Aleksa Hejlija i saradnica u pisanju njegove knjige Koreni, bestselera s liste časopisa Njujork tajms

Dodatne informacije

Izdavač Leo commerce Beograd
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter