Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Dokaz

Dokaz

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-304-459-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K8603

Broj strana:

220

Težina:

289 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nova knjiga autora svjetskih bestselera u kojoj dokazuje svemoć ljudskog uma!

Ono za čime tragamo nisu svjetovna bogatstva, nego bogatstvo Duše do kojih dolazimo tek kad spoznamo da smo svi mi povezani!

Sveci i mistici jednoglasno tvrde da nismo odvojena bića, kako smo navikli vjerovati, nego da smo, zapravo, Jedno. Autor brojnih svjetskih bestselera James Twyman provjerio je to uvjerenje u dramatičnom eksperimentu koji je nadahnuo stotine tisuća ljudi, dokazavši da jedni drugima možemo čitati misli i da nismo izdvojeni kao što smo nekoć mislili. Među nama postoji veza, nevidljiva spona koja nas sjedinjuje i ispunjava kako to ništa drugo ne može. Ono za čime tragamo, na kraju krajeva, nisu svjetovna bogatstva, nego bogatstva Duše, do kojih dolazimo tek kad spoznamo da smo povezani i cjeloviti. Jednostavno rečeno: mi smo Jedno.

Pridružite se Jamesu i duhovnoj učiteljici Anakhi Coman u procesu otkrivanja Sjedinjenosti kroz 40 vježbi koje će vam promijeniti život. James će vam postupnim uputama pokazati kako i sami možete ponoviti njegov čudesan eksperiment, što će vam omogućiti da se povežete sa strujom Sjedinjenosti i uskladite se s mislima drugih ljudi.

  • Originalni naziv: The Proof
  • Prevodilac: Radha Rojc- Belčec
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nova knjiga autora svjetskih bestselera u kojoj dokazuje svemoć ljudskog uma! Ono za čime tragamo nisu svjetovna bogatstva, nego bogatstvo Duše do kojih dolazimo tek kad spoznamo da smo svi mi povezani! Sveci i mistici jednoglasno tvrde da nismo odvojena bića, kako smo navikli vjerovati, nego da smo, zapravo, Jedno. Autor brojnih svjetskih bestselera James Twyman provjerio je to uvjerenje u dramatičnom eksperimentu koji je nadahnuo stotine tisuća ljudi, dokazavši da jedni drugima možemo čitati misli i da nismo izdvojeni kao što smo nekoć mislili. Među nama postoji veza, nevidljiva spona koja nas sjedinjuje i ispunjava kako to ništa drugo ne može. Ono za čime tragamo, na kraju krajeva, nisu svjetovna bogatstva, nego bogatstva Duše, do kojih dolazimo tek kad spoznamo da smo povezani i cjeloviti. Jednostavno rečeno: mi smo Jedno. Pridružite se Jamesu i duhovnoj učiteljici Anakhi Coman u procesu otkrivanja Sjedinjenosti kroz 40 vježbi koje će vam promijeniti život. James će vam postupnim uputama pokazati kako i sami možete ponoviti njegov čudesan eksperiment, što će vam omogućiti da se povežete sa strujom Sjedinjenosti i uskladite se s mislima drugih ljudi.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter