Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Dok nas smrt ne rastavi

Dok nas smrt ne rastavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-10-01790-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5162

Broj strana:

286

Težina:

398 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

OMILJENA AUTORKA BESTSELERA VRAĆA SE U VIKTORIJANSKI LONDON U POTPUNO NOVOJ PRIČIO FATALNOJ OPSESIJI.

Kalista Lengli vodi ekskluzivnu agenciju za upoznavanje i ispunjava želje uglednim i usamljenim damama i gospodi. Međutim, neko počinje da joj šalje sitnice i poklone prikladne ljudima u dubokoj žalosti – crno ogledalo, pogrebni venac, prstenje sa crnim kamenom. Da sve bude još zlokobnije, na svakom predmetu izgravirani su njeni inicijali.

Plašeći se da policija neće moći da joj pomogne, Kalista se obraća Trentu Hejstingsu, povučenom piscu popularnih krimića. Sumnjajući da ona samo koristi njegovu naivnu sestru, koja je postala njena klijentkinja, Trent jojne veruje. Ožiljci iz prošlosti naučili su ga da ne pokazuje osećanja, čak i kada neosporna privlačnost preti da ga odvrati od te namere.
Dok zajedno pretražuju podatke odbijenih klijenata nadajući se da će otkriti identitet progonitelja, postaje jasno da opasnost leži u Kalistinoj tajnoj prošlosti i da se zločinac neće smiriti sve dok je ne ubije.

  • Originalni naziv: Til Death Do Us Part...
  • Prevodilac: Zvezdana Šelmić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

OMILJENA AUTORKA BESTSELERA VRAĆA SE U VIKTORIJANSKI LONDON U POTPUNO NOVOJ PRIČIO FATALNOJ OPSESIJI. Kalista Lengli vodi ekskluzivnu agenciju za upoznavanje i ispunjava želje uglednim i usamljenim damama i gospodi. Međutim, neko počinje da joj šalje sitnice i poklone prikladne ljudima u dubokoj žalosti – crno ogledalo, pogrebni venac, prstenje sa crnim kamenom. Da sve bude još zlokobnije, na svakom predmetu izgravirani su njeni inicijali. Plašeći se da policija neće moći da joj pomogne, Kalista se obraća Trentu Hejstingsu, povučenom piscu popularnih krimića. Sumnjajući da ona samo koristi njegovu naivnu sestru, koja je postala njena klijentkinja, Trent jojne veruje. Ožiljci iz prošlosti naučili su ga da ne pokazuje osećanja, čak i kada neosporna privlačnost preti da ga odvrati od te namere. Dok zajedno pretražuju podatke odbijenih klijenata nadajući se da će otkriti identitet progonitelja, postaje jasno da opasnost leži u Kalistinoj tajnoj prošlosti i da se zločinac neće smiriti sve dok je ne ubije.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter