Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Doba nevinosti

Doba nevinosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Edith Wharton


ISBN:

978-86-10-02982-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4258

Broj strana:

333

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Njuland Arčer nikada nije zavideo svojim prijateljima na bračnom životu, mada je u Mej Veland pronašao životnu saputnicu, blagu i naivnu, koju podjednako krase čistota misli i lepo ponašanje. Njihova veridba najavljena je diskretno, ali čitavo njujorško visoko društvo oduvek pomno prati svaki korak ovog savršenog para.

Dolazak tajanstvene grofice Elen Olenske, inteligentne i iskusne žene koja se ne plaši da razbija predrasude, uzdrmaće konzervativni i licemerni društveni krem. Uprkos svemu, Njulanda privlači Elena, otvara mu oči i daje moć da vlada svojim osećanjima. On zna da će u slatkoj Mej uvek pronaći stabilnost i utehu, ali se istovremeno i pita kakve sve nove svetove može da otkrije uz Elen. Dok se u njemu bore osećanje dužnosti i neobuzdane strasti, svestan je da će mu ta odluka u potpunosti promeniti život - ili ga zauvek uništiti.

Elegantan ali i provokativan, ovaj Pulicerom nagrađeni klasik tragična je ljubavna priča i moćni omaž opasnostima koje vrebaju ljudsko srce dok teži ka savršenstvu.

  • Originalni naziv: The Age of Innocence
  • Prevodilac: Nađa Komnenić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Njuland Arčer nikada nije zavideo svojim prijateljima na bračnom životu, mada je u Mej Veland pronašao životnu saputnicu, blagu i naivnu, koju podjednako krase čistota misli i lepo ponašanje. Njihova veridba najavljena je diskretno, ali čitavo njujorško visoko društvo oduvek pomno prati svaki korak ovog savršenog para. Dolazak tajanstvene grofice Elen Olenske, inteligentne i iskusne žene koja se ne plaši da razbija predrasude, uzdrmaće konzervativni i licemerni društveni krem. Uprkos svemu, Njulanda privlači Elena, otvara mu oči i daje moć da vlada svojim osećanjima. On zna da će u slatkoj Mej uvek pronaći stabilnost i utehu, ali se istovremeno i pita kakve sve nove svetove može da otkrije uz Elen. Dok se u njemu bore osećanje dužnosti i neobuzdane strasti, svestan je da će mu ta odluka u potpunosti promeniti život - ili ga zauvek uništiti. Elegantan ali i provokativan, ovaj Pulicerom nagrađeni klasik tragična je ljubavna priča i moćni omaž opasnostima koje vrebaju ljudsko srce dok teži ka savršenstvu.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter