Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Poduzetnički rokovnik

Poduzetnički rokovnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: CEO


ISBN:

M6159

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M6159

Broj strana:

220

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Poduzetnički rokovnik je inovativni proizvod Centra za edukaciju i obrazovanje, za sve poduzetne osobe, menadžere i voditelje samostalnih poslovnih poduhvata, koji žele na jednom mjestu organizirati svoje aktivnosti. Osnovna karakteristika ovog rokovnika je pružanje informacija o razvoju poslovne ideje, izrade kvalitetnog biznis plana, kao i planiranje razvoja poslovnog poduhvata.

Za razliku od klasičnih planera, „Poduzetnički rokovnik“ sadrži dijelove koji se odnose na planiranje obilaska klijenata, isplatu plaća, evidenciju potpisanih ugovora, te motivacijske izjave uspješnih poslovnih ljudi. Poseban dio rokovnika odnosi se praktičnu verziju izrade biznis plana.

Izradu „Poduzetničkog rokovnika“, podržala je Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla i Federalno ministarstvo kulture i sporta/športa, u okviru projekta „Iskoristi svoje kompetencije i (samo)zaposli se!“.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Poduzetnički rokovnik je inovativni proizvod Centra za edukaciju i obrazovanje, za sve poduzetne osobe, menadžere i voditelje samostalnih poslovnih poduhvata, koji žele na jednom mjestu organizirati svoje aktivnosti. Osnovna karakteristika ovog rokovnika je pružanje informacija o razvoju poslovne ideje, izrade kvalitetnog biznis plana, kao i planiranje razvoja poslovnog poduhvata. Za razliku od klasičnih planera, „Poduzetnički rokovnik“ sadrži dijelove koji se odnose na planiranje obilaska klijenata, isplatu plaća, evidenciju potpisanih ugovora, te motivacijske izjave uspješnih poslovnih ljudi. Poseban dio rokovnika odnosi se praktičnu verziju izrade biznis plana. Izradu „Poduzetničkog rokovnika“, podržala je Služba za ekonomski razvoj i društvene djelatnosti Grada Tuzla i Federalno ministarstvo kulture i sporta/športa, u okviru projekta „Iskoristi svoje kompetencije i (samo)zaposli se!“.

Dodatne informacije

Izdavač Centar za edukaciju i obrazovanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter