Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Dnevnik

Dnevnik

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Eileen Goudge


ISBN:

978-953-218-516-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4219

Broj strana:

212

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Autorica uspješnica New York Timesa Eileen Goudge donosi nam toplu, dirljivu priču o strasti, izdaji i obiteljskoj privrženosti.

Kada dvije odrasle kćeri na majčinu tavanu pronađu njezin stari dnevnik, šokira ih otkriće da njihov otac nije bio majčina prava ljubav. No je li sve baš onako kako se čini? Moraju odgonetnuti tu zagonetku dok u ustanovi za dugotrajnu njegu njihova majka leži nijema i na samrti. Samo stranice njezina dnevnika mogu im pomoći.

U podrobno opisanu putovanju u prošlost vidimo kako se mlada Elizabeth Marshall zaljubljuje u jednog muškarca i istodobno ostaje privržena drugome. Na koncu mora birati između stabilna odana Boba... i uzbudljiva nepredvidiva AJ-a. Kad se sumnjiv požar poveže s AJ-em, Elizabeth mora donijeti najbolniju odluku u životu. Ona je jedina koja ga može osloboditi optužbe, ali bi time uništila svoj dobar glas i izgubila zaručnikovu ljubav.

Dnevnik je ljubavna priča. Također je priča o obitelji i pitanju koje si svako odraslo dijete jednom mora postaviti. Koliko dobro zapravo poznajete svoje roditelje? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 120x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorica uspješnica New York Timesa Eileen Goudge donosi nam toplu, dirljivu priču o strasti, izdaji i obiteljskoj privrženosti. Kada dvije odrasle kćeri na majčinu tavanu pronađu njezin stari dnevnik, šokira ih otkriće da njihov otac nije bio majčina prava ljubav. No je li sve baš onako kako se čini? Moraju odgonetnuti tu zagonetku dok u ustanovi za dugotrajnu njegu njihova majka leži nijema i na samrti. Samo stranice njezina dnevnika mogu im pomoći. U podrobno opisanu putovanju u prošlost vidimo kako se mlada Elizabeth Marshall zaljubljuje u jednog muškarca i istodobno ostaje privržena drugome. Na koncu mora birati između stabilna odana Boba... i uzbudljiva nepredvidiva AJ-a. Kad se sumnjiv požar poveže s AJ-em, Elizabeth mora donijeti najbolniju odluku u životu. Ona je jedina koja ga može osloboditi optužbe, ali bi time uništila svoj dobar glas i izgubila zaručnikovu ljubav. Dnevnik je ljubavna priča. Također je priča o obitelji i pitanju koje si svako odraslo dijete jednom mora postaviti. Koliko dobro zapravo poznajete svoje roditelje? Odgovor bi vas mogao iznenaditi.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter