Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dnevnik emocija: praktikum za lični razvoj

Dnevnik emocija: praktikum za lični razvoj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6423-087-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8690

Broj strana:

120

Težina:

344 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Da li želite da unapredite veštinu prepoznavanja i razumevanja svojih emocija, postanete svesniji svojih unutrašnjih procesa i kontinuirano radite na sebi? Svojoj bogatoj biblioteci namenjenoj boljem razumevanju emotivne pismenosti Psihopolis dodaje i Dnevnik emocija – Praktikum za lični razvoj, radnu svesku sa rubrikama za popunjavanje i pitanjima za ličnu analizu kreiranim od strane psihoterapeuta.

Dnevnik emocija – Praktikum za lični razvoj je korisno pomoćno sredstvo vašem radu na sebi, jer produbljuje vašu introspekciju na način koji će vam omogućiti da dođete do važnih uvida o sebi, uvećate razumevanje svoje emocionalnosti, osvestite odnos koji imate prema sebi i otkrijete uverenja koja blokiraju vaš lični razvoj ili čine da se osećate zaglavljeno u nekom emotivnom stanju. Praktikum je nastao kao rezultat psihoterapijske prakse autorke koncepta Milene Marković, master psihologa i psihoterapeuta. Radeći sa klijentima koji su otežano identifikovali svoje emocije – osećali su se neprijatno, ali nisu umeli da prepoznaju konkretno osećanje, niti razumeju način na koji je ono nastalo – došla je do nekoliko važnih pitanja za ličnu analizu na koja su klijenti odgovarali kod kuće. Ovaj metod se pokazao izuzetno korisnim za postizanje psihoterapijske promene kod ovih klijenata.

UVEĆAJTE SVOJU EMOTIVNU PISMENOST REDOVNIM VOĐENJEM DNEVNIKA EMOCIJA

- Na koji način se odnosite prema sebi i kakav je vaš unutrašnji dijalog?
- Kakvo značenje i značaj pripisujete onome što vam se dešava?
- Koji su vaši novi uvidi i zaključci o sebi?
- Koji su vaši ciljevi u pogledu ličnog razvoja?
Dnevnik emocija je lepo osmišljen, zanimljivo dizajniran praktikum za lični razvoj i predstavlja važan resurs i doprinos razvoju emotivne pismenosti i regulaciji emocija – veštini koja nam je danas svima preko potrebna.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Da li želite da unapredite veštinu prepoznavanja i razumevanja svojih emocija, postanete svesniji svojih unutrašnjih procesa i kontinuirano radite na sebi? Svojoj bogatoj biblioteci namenjenoj boljem razumevanju emotivne pismenosti Psihopolis dodaje i Dnevnik emocija – Praktikum za lični razvoj, radnu svesku sa rubrikama za popunjavanje i pitanjima za ličnu analizu kreiranim od strane psihoterapeuta. Dnevnik emocija – Praktikum za lični razvoj je korisno pomoćno sredstvo vašem radu na sebi, jer produbljuje vašu introspekciju na način koji će vam omogućiti da dođete do važnih uvida o sebi, uvećate razumevanje svoje emocionalnosti, osvestite odnos koji imate prema sebi i otkrijete uverenja koja blokiraju vaš lični razvoj ili čine da se osećate zaglavljeno u nekom emotivnom stanju. Praktikum je nastao kao rezultat psihoterapijske prakse autorke koncepta Milene Marković, master psihologa i psihoterapeuta. Radeći sa klijentima koji su otežano identifikovali svoje emocije – osećali su se neprijatno, ali nisu umeli da prepoznaju konkretno osećanje, niti razumeju način na koji je ono nastalo – došla je do nekoliko važnih pitanja za ličnu analizu na koja su klijenti odgovarali kod kuće. Ovaj metod se pokazao izuzetno korisnim za postizanje psihoterapijske promene kod ovih klijenata. UVEĆAJTE SVOJU EMOTIVNU PISMENOST REDOVNIM VOĐENJEM DNEVNIKA EMOCIJA - Na koji način se odnosite prema sebi i kakav je vaš unutrašnji dijalog? - Kakvo značenje i značaj pripisujete onome što vam se dešava? - Koji su vaši novi uvidi i zaključci o sebi? - Koji su vaši ciljevi u pogledu ličnog razvoja? Dnevnik emocija je lepo osmišljen, zanimljivo dizajniran praktikum za lični razvoj i predstavlja važan resurs i doprinos razvoju emotivne pismenosti i regulaciji emocija – veštini koja nam je danas svima preko potrebna.

Dodatne informacije

Izdavač Psihopolis institut
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter