Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dnevnik Bridget Jones

Dnevnik Bridget Jones

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-342-000-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7390

Broj strana:

274

Težina:

394 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

28,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ona je duhovita zanesenjakinja. Nepopravljiva romantičarka. Smušena karijeristica. Najpoznatija svjetska solerica. Ona je legenda čije ime mami osmijeh na usne. Ona je Bridget Jones.
Nakon gotovo dva desetljeća ponovno imamo priliku čitati jedan od najpoznatijih ženskih dnevnika, a zasigurno najduhovitiji i najzabavniji. Gotovo smo zaboravili koliko nam je značilo njezino opsesivno mjerenje tjelesne težine i brojenje kalorija, cigareta i alkohola, jednako strastveno analiziranje osnovnih feminističkih postulata i teza iz priručnika za samopomoć u ljubavnim jadima, njezina nesigurnost i njezina snaga. Umalo smo zaboravili koliko nam Bridget može uljepšati i osvijetliti život. Stoga je Dnevnik Bridget Jones knjiga za svaku ženu (a i ponekog muškarca).
To je ubojito samosvjesna kronika moderne žene u potrazi za uspjehom u poslu i ljubavi, ali iznad svega urnebesno smiješna i ultimativno optimistična priča s kojom se možemo (i želimo) poistovjetiti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ona je duhovita zanesenjakinja. Nepopravljiva romantičarka. Smušena karijeristica. Najpoznatija svjetska solerica. Ona je legenda čije ime mami osmijeh na usne. Ona je Bridget Jones. Nakon gotovo dva desetljeća ponovno imamo priliku čitati jedan od najpoznatijih ženskih dnevnika, a zasigurno najduhovitiji i najzabavniji. Gotovo smo zaboravili koliko nam je značilo njezino opsesivno mjerenje tjelesne težine i brojenje kalorija, cigareta i alkohola, jednako strastveno analiziranje osnovnih feminističkih postulata i teza iz priručnika za samopomoć u ljubavnim jadima, njezina nesigurnost i njezina snaga. Umalo smo zaboravili koliko nam Bridget može uljepšati i osvijetliti život. Stoga je Dnevnik Bridget Jones knjiga za svaku ženu (a i ponekog muškarca). To je ubojito samosvjesna kronika moderne žene u potrazi za uspjehom u poslu i ljubavi, ali iznad svega urnebesno smiješna i ultimativno optimistična priča s kojom se možemo (i želimo) poistovjetiti.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter