Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Dnevnik anđela čuvara

Dnevnik anđela čuvara

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788677108229

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3281

Broj strana:

228

Težina:

349 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,80 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kada Margo Delakroa umre u četrdeset drugoj godini, postaće sopstveni anđeo čuvar...

Božansko proviđenje ponovo će je poslati na Zemlju da uvidi svoje najveće greške i iznova proživi sve ono zbog čega se od rođenja do smrti kajala. Primorana da bude svjedok teške sudbine i loših izbora, Margo postaje odlučna u namjeri da promjeni tok svog života i da, naposlijetku, sprječi svoju preranu smrt.

Kada bude shvatila da su njeni postupci uzrok tome što se njen sin tinejdžer odao narkoticima i kriminalu, sklopiće savez sa demonom - ustupiće svoje mjesto u raju u zamjenu za priliku da spasi sina. Međutim, njena intervencija imaće posljedice koje niko nije mogao da predvidi.

Ovo je divan i zanosan roman. Karolin Džes Kuk uspjela je da na stranice ove knjige prenese veličanstvenu predstavu anđela čuvara, dok tema romana čitaocu pruža mnogo toga o čemu će razmišljati. Snažno štivo koje će vas obuzeti od početka do kraja.

  • Originalni naziv: The Guardian Angels Journal...
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada Margo Delakroa umre u četrdeset drugoj godini, postaće sopstveni anđeo čuvar... Božansko proviđenje ponovo će je poslati na Zemlju da uvidi svoje najveće greške i iznova proživi sve ono zbog čega se od rođenja do smrti kajala. Primorana da bude svjedok teške sudbine i loših izbora, Margo postaje odlučna u namjeri da promjeni tok svog života i da, naposlijetku, sprječi svoju preranu smrt. Kada bude shvatila da su njeni postupci uzrok tome što se njen sin tinejdžer odao narkoticima i kriminalu, sklopiće savez sa demonom - ustupiće svoje mjesto u raju u zamjenu za priliku da spasi sina. Međutim, njena intervencija imaće posljedice koje niko nije mogao da predvidi. Ovo je divan i zanosan roman. Karolin Džes Kuk uspjela je da na stranice ove knjige prenese veličanstvenu predstavu anđela čuvara, dok tema romana čitaocu pruža mnogo toga o čemu će razmišljati. Snažno štivo koje će vas obuzeti od početka do kraja.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter