Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Djevojčica koja je obožavala Toma Gordona

Djevojčica koja je obožavala Toma Gordona

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

9789532204216

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9653

Broj strana:

160

Težina:

260 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bio je to vikend kao i svaki drugi za desetogodišnju Trishu McFarland i njezina brata Petea. Mama ih je ponovno natjerala na jedan od njezinih čuvenih izleta čiji je jedini cilj bio razbijanje monotonije nakon razvoda. Ovaj put bilo je to tumaranje po šumskim stazama Mainea. Po svom običaju, Pete je prigovarao cijelim putem, a mama se dala uvući u prepirku. I tako se, cupkajući za njima, Trisha našla u svojoj uobičajenoj ulozi – kao zanemareni slušatelj obiteljskih razmirica. Na tako širokoj i sigurnoj stazi može se bez problema malko skrenuti a da se čovjek ne izgubi, pomislila je Trisha.

Oboružana samo malim ruksakom i walkmanom Trisha će se ubrzo naći izgubljena u dubokoj šumi suočena za početak samo s komarcima, a onda s tamom koja se brzo spušta i sa sobom nosi strah. Jedina utjeha bit će joj prijenos bejzbolske utakmice, u kojoj se protiv nadmoćnih protivnika bori njezin heroj Tom Gordon!

Stephen King svakim svojim novim djelom ostavlja sve dublji trag u suvremenoj književnosti. Njegova izvorna žanrovska odrednica kao pisca horora svakim novim romanom gubi svoj značaj, pogotovo kada se sagleda cijeli njegov opus. Prekapajući po vlastitim strahovima, King je postao više od pukog kroničara fobija današnjice, a njegov dosljedno autentični izraz obilježio je suvremenu američku književnost i s nesmanjenim intenzitetom plijeni svojom originalnošću i oštrinom percepcije.

  • Originalni naziv: THE GIRL WHO LOVED TOM...
  • Prevodilac: Božica Jakovlev
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Bio je to vikend kao i svaki drugi za desetogodišnju Trishu McFarland i njezina brata Petea. Mama ih je ponovno natjerala na jedan od njezinih čuvenih izleta čiji je jedini cilj bio razbijanje monotonije nakon razvoda. Ovaj put bilo je to tumaranje po šumskim stazama Mainea. Po svom običaju, Pete je prigovarao cijelim putem, a mama se dala uvući u prepirku. I tako se, cupkajući za njima, Trisha našla u svojoj uobičajenoj ulozi – kao zanemareni slušatelj obiteljskih razmirica. Na tako širokoj i sigurnoj stazi može se bez problema malko skrenuti a da se čovjek ne izgubi, pomislila je Trisha. Oboružana samo malim ruksakom i walkmanom Trisha će se ubrzo naći izgubljena u dubokoj šumi suočena za početak samo s komarcima, a onda s tamom koja se brzo spušta i sa sobom nosi strah. Jedina utjeha bit će joj prijenos bejzbolske utakmice, u kojoj se protiv nadmoćnih protivnika bori njezin heroj Tom Gordon! Stephen King svakim svojim novim djelom ostavlja sve dublji trag u suvremenoj književnosti. Njegova izvorna žanrovska odrednica kao pisca horora svakim novim romanom gubi svoj značaj, pogotovo kada se sagleda cijeli njegov opus. Prekapajući po vlastitim strahovima, King je postao više od pukog kroničara fobija današnjice, a njegov dosljedno autentični izraz obilježio je suvremenu američku književnost i s nesmanjenim intenzitetom plijeni svojom originalnošću i oštrinom percepcije.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter