Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Dječja urologija

Dječja urologija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789531768504

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D4463

Broj strana:

342

Težina:

850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

103,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Velik dio dječje kirurgije pripada korekciji prirođenih uroloških anomalija i bolestima urinarnog sustava. Do 80-ih godina prošlog stoljeća u našoj zemlji ovakvom su se kazuistikom bavili urolozi i obavljali zahvate u dječjoj populaciji. Razvojem dječje anesteziologije i nadasve edukacijom dječjih kirurga u liječenju uroloških bolesti dječje dobi kazuistika dolazi u prave ruke - u ruke dječjeg kirurga. Razvojem moderne dijagnostike i uvođenjem novih metoda liječenja profiliraju se dječju kirurzi koji se bave dječjom urologijom. Dječja urologija u zapadnom svijetu postoji kao supspecijalizacija iz dječje kirurgije ili kao samostalna specijalizacija. U našoj zemlji, dječja urologija dio je specijalizacije iz dječje kirurgije.


Ovaj udžbenik prvi je koji obrađuje tematiku dječje urologije u ovako opsežnom obliku i predstavlja osnovu iz ovog područja, pruža ažurne suvremene informacije i preporuke za sva stanja u ovoj domeni. Objašnjenja iz područja etiologije, patofiziologije, kliničke prezentacije, dijagnostike i liječenja čestih prirođenih i stečenih uroloških bolesti djece prožimaju se u 34 poglavlja. Udžbenik je namijenjen za poslijediplomsku nastavu na doktorskim studijima, za specijalističko usavršavanje iz dječje kirurgije i urologije, a potrebu za određenim poglavljima imati će i studenti, liječnici primarne zdravstvene zaštite, obiteljske medicine te specijalizanti iz opće kirurgije, urologije i srodnih grana.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Velik dio dječje kirurgije pripada korekciji prirođenih uroloških anomalija i bolestima urinarnog sustava. Do 80-ih godina prošlog stoljeća u našoj zemlji ovakvom su se kazuistikom bavili urolozi i obavljali zahvate u dječjoj populaciji. Razvojem dječje anesteziologije i nadasve edukacijom dječjih kirurga u liječenju uroloških bolesti dječje dobi kazuistika dolazi u prave ruke - u ruke dječjeg kirurga. Razvojem moderne dijagnostike i uvođenjem novih metoda liječenja profiliraju se dječju kirurzi koji se bave dječjom urologijom. Dječja urologija u zapadnom svijetu postoji kao supspecijalizacija iz dječje kirurgije ili kao samostalna specijalizacija. U našoj zemlji, dječja urologija dio je specijalizacije iz dječje kirurgije. Ovaj udžbenik prvi je koji obrađuje tematiku dječje urologije u ovako opsežnom obliku i predstavlja osnovu iz ovog područja, pruža ažurne suvremene informacije i preporuke za sva stanja u ovoj domeni. Objašnjenja iz područja etiologije, patofiziologije, kliničke prezentacije, dijagnostike i liječenja čestih prirođenih i stečenih uroloških bolesti djece prožimaju se u 34 poglavlja. Udžbenik je namijenjen za poslijediplomsku nastavu na doktorskim studijima, za specijalističko usavršavanje iz dječje kirurgije i urologije, a potrebu za određenim poglavljima imati će i studenti, liječnici primarne zdravstvene zaštite, obiteljske medicine te specijalizanti iz opće kirurgije, urologije i srodnih grana.

Dodatne informacije

Izdavač Medicinska naklada
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter