Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vitez Akul i kralj koji se preigrao

Vitez Akul i kralj koji se preigrao

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-8008-56-6

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D0384

Broj strana:

32

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,60 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vitez Akul živio je na dvoru kralja Franca. Bio je velik, snažan i hrabar vitez pa ga je kralj odabrao za svog osobnog čuvara. Kralj Franc bio je poprilično neobičan i pomalo smotan kralj pa je vitez Akul imao pune ruke posla da sačuva kralja od nevolja.

Kraljeva najdraža stvar na svijetu bile su igrice! Toliko ih je volio da bi dan i noć gdje god da je krenuo morao uz sebe imati svu opremu za igranje. Bilo je tu mobitela, punjača, laptopa, tableta, raznih konzola i televizora.

Kralj Franc stalno se igrao i potpuno je zanemario svoje kraljevske dužnosti. Zanemario je i samog sebe, svoje zdravlje, prijatelje, interese. S obzirom na to da za ništa drugo nije imao vremena osim za prelaženje novih razina u igricama, odlučio je da se neće ženiti i tako je ugrozio opstanak svog kraljevstva.

Vitezu Akulu nije preostalo ništa drugo nego da povuče opasan i drastičan potez. Potražio je hakericu Miju i zajedno s njom razradio plan kako će pomoći kralju Francu da se riješi svoje ovisnosti.

  • Edicija: Za dob 4-7 godina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Vitez Akul živio je na dvoru kralja Franca. Bio je velik, snažan i hrabar vitez pa ga je kralj odabrao za svog osobnog čuvara. Kralj Franc bio je poprilično neobičan i pomalo smotan kralj pa je vitez Akul imao pune ruke posla da sačuva kralja od nevolja. Kraljeva najdraža stvar na svijetu bile su igrice! Toliko ih je volio da bi dan i noć gdje god da je krenuo morao uz sebe imati svu opremu za igranje. Bilo je tu mobitela, punjača, laptopa, tableta, raznih konzola i televizora. Kralj Franc stalno se igrao i potpuno je zanemario svoje kraljevske dužnosti. Zanemario je i samog sebe, svoje zdravlje, prijatelje, interese. S obzirom na to da za ništa drugo nije imao vremena osim za prelaženje novih razina u igricama, odlučio je da se neće ženiti i tako je ugrozio opstanak svog kraljevstva. Vitezu Akulu nije preostalo ništa drugo nego da povuče opasan i drastičan potez. Potražio je hakericu Miju i zajedno s njom razradio plan kako će pomoći kralju Francu da se riješi svoje ovisnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Evenio
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter