Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ne! Psić

Ne! Psić

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Marta Altes


ISBN:

978-953-8008-40-5

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B2196

Broj strana:

40

Težina:

480 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovaj razigrani psić zove se – Ne.
Njegova obitelj jako ga voli.

Jednostavno ga obožavaju i on je u to siguran, jer dok psić radi to što psići već rade, članovi njegove obitelji neprestano dozivaju njegovo ime – “Ne!”, “Nee!”, “Neee!”, “Neeee!”. Kroz cijelu priču pratimo njihove dogodovštine ispričane iz pseće perspektive. Tako saznajemo na koje sve načine Ne pomaže svojim ljudima i pokazuje im da ih voli (za njih kopa blago u vrtu, sam si pronađe večeru u kanti za smeće, žuri se i vuče ih da svuda stignu na vrijeme…). Unatoč toj obiteljskoj idili, na kraju priče dogodi se nešto što psiću zvanom Ne nikako nije jasno.

Napisana i ilustrirana od talentirane autorice Marte Altés, ova kratka, jednostavna i zabavna priča vrti se oko simpatičnog, dobroćudnog, neodoljivog i vrlo, vrlo spontanog psića i misterije oko njegovog imena Ne.

Priča za pasoljupce svih dobi
Ova slikovnica nije samo za djecu. Sviđat će se pasoljupcima svih dobi jer će u malenom, nestašnome Ne prepoznati svoje vlastite dlakave mezimce. U niz svakodnevnih situacija prikazanih u slikovnici svaki vlasnik psa jednostavno će se morati nasmijati, a osim radosti osjetit će i dragost. Bez obzira kakvi bili naši Ne, čovjek ih jednostavno mora voljeti.

Ne – riječ koju želimo izbjegavati, ali jednostavno ne možemo
U psiću zvanom Ne prepoznat će se i mnoga djeca. Ma koliko se roditelji trudili odašiljati pozitivne poruke u odgoju, riječ “ne” ili “nemoj” u svakom se domu izgovori na desetke puta i to je realnost. Govoriti “ne” dio je odgoja i postavljanja granica kod onih ponašanja u kojima dijete ugrožava sebe, neku drugu osobu ili uništava materijalne stvari.

Ono što ova slikovnica otkriva, i roditeljima i djeci, je da jasno i glasno “ne” nije kritika djetetove osobnosti, njegove prirode i onoga što ono jest kao osoba ili biće, već korigiranje neželjenih ponašanja. Drugim riječima, kada postavljamo granice ili govorimo “ne”, mi zapravo adresiramo djetetovo trenutno ponašanje, ali ga i dalje obožavamo, volimo i cijenimo onakvo kakvo jest i razumijemo da je posao djeteta da bude nestašno, zaigrano, nestrpljivo i znatiželjno.

Upravo zbog toga mnogi su roditelji pomoću ove slikovnice osvijestili da ponekad previše govore “ne”, a neki da je u redu ponekad reći “ne”.

  • Edicija: Za dob 3-7 godina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 250x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovaj razigrani psić zove se – Ne. Njegova obitelj jako ga voli. Jednostavno ga obožavaju i on je u to siguran, jer dok psić radi to što psići već rade, članovi njegove obitelji neprestano dozivaju njegovo ime – “Ne!”, “Nee!”, “Neee!”, “Neeee!”. Kroz cijelu priču pratimo njihove dogodovštine ispričane iz pseće perspektive. Tako saznajemo na koje sve načine Ne pomaže svojim ljudima i pokazuje im da ih voli (za njih kopa blago u vrtu, sam si pronađe večeru u kanti za smeće, žuri se i vuče ih da svuda stignu na vrijeme…). Unatoč toj obiteljskoj idili, na kraju priče dogodi se nešto što psiću zvanom Ne nikako nije jasno. Napisana i ilustrirana od talentirane autorice Marte Altés, ova kratka, jednostavna i zabavna priča vrti se oko simpatičnog, dobroćudnog, neodoljivog i vrlo, vrlo spontanog psića i misterije oko njegovog imena Ne. Priča za pasoljupce svih dobi Ova slikovnica nije samo za djecu. Sviđat će se pasoljupcima svih dobi jer će u malenom, nestašnome Ne prepoznati svoje vlastite dlakave mezimce. U niz svakodnevnih situacija prikazanih u slikovnici svaki vlasnik psa jednostavno će se morati nasmijati, a osim radosti osjetit će i dragost. Bez obzira kakvi bili naši Ne, čovjek ih jednostavno mora voljeti. Ne – riječ koju želimo izbjegavati, ali jednostavno ne možemo U psiću zvanom Ne prepoznat će se i mnoga djeca. Ma koliko se roditelji trudili odašiljati pozitivne poruke u odgoju, riječ “ne” ili “nemoj” u svakom se domu izgovori na desetke puta i to je realnost. Govoriti “ne” dio je odgoja i postavljanja granica kod onih ponašanja u kojima dijete ugrožava sebe, neku drugu osobu ili uništava materijalne stvari. Ono što ova slikovnica otkriva, i roditeljima i djeci, je da jasno i glasno “ne” nije kritika djetetove osobnosti, njegove prirode i onoga što ono jest kao osoba ili biće, već korigiranje neželjenih ponašanja. Drugim riječima, kada postavljamo granice ili govorimo “ne”, mi zapravo adresiramo djetetovo trenutno ponašanje, ali ga i dalje obožavamo, volimo i cijenimo onakvo kakvo jest i razumijemo da je posao djeteta da bude nestašno, zaigrano, nestrpljivo i znatiželjno. Upravo zbog toga mnogi su roditelji pomoću ove slikovnice osvijestili da ponekad previše govore “ne”, a neki da je u redu ponekad reći “ne”.

Dodatne informacije

Izdavač Evenio
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter