Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Tajni vrt

Tajni vrt

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Linda Chapman


ISBN:

9789926200749

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B9921

Broj strana:

200

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

TAJNI VRT JEDAN JE OD NAJLJEPŠIH I NAJDUGOTRAJNIJIH KLASIKA KNJIŽEVNOSTI ZA DJECU I MLADE KOJI SE ČITA CIJELOG ŽIVOTA. PREVEO GA JE IVAN OTT, A RASKOŠNO ILUSTRIRALA BRANKA HOLLINGSWORTH NARA.

Devetogodišnjoj Mary Lennox u epidemiji kolere u Indiji umru roditelji, a ona ostaje sama i zaboravljena u njihovoj kolonijalnoj vili. Kad je naposljetku pronađu britanski susjedi i vojnici, ustanovi se da se za suhonjavu, razmaženu i mrzovoljnu Mary nitko ne želi skrbiti. Stoga je bez mnogo oklijevanja otpreme na brod za Englesku jer bi je ondje, u Yorkshireu, trebao udomiti gospodin Craven, tetak kojega Mary nikad nije upoznala.
Kuća njezina tetka stara je šest stotina godina, nalazi se na rubu vrištine, u njoj je stotinjak soba, no većina je zatvorena i zaključana. Tetka gotovo i ne viđa, no noću sluša kako netko u udaljenoj sobi na dnu jednog od brojnih hodnika plače. Tužno i neutješno. Uskoro otkrije tajni vrt okružen zidinama i posve zapušten. Je li sve u vrtu nepovratno mrtvo ili ga Mary može vratiti u život?

Objavljen 1911. godine, ovaj roman ubrzo je postao, i ostao, bestseler. Prema Tajnom vrtu snimljeni su uspješni filmovi i izvedene mnoge kazališne predstave diljem svijeta.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x250
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

TAJNI VRT JEDAN JE OD NAJLJEPŠIH I NAJDUGOTRAJNIJIH KLASIKA KNJIŽEVNOSTI ZA DJECU I MLADE KOJI SE ČITA CIJELOG ŽIVOTA. PREVEO GA JE IVAN OTT, A RASKOŠNO ILUSTRIRALA BRANKA HOLLINGSWORTH NARA. Devetogodišnjoj Mary Lennox u epidemiji kolere u Indiji umru roditelji, a ona ostaje sama i zaboravljena u njihovoj kolonijalnoj vili. Kad je naposljetku pronađu britanski susjedi i vojnici, ustanovi se da se za suhonjavu, razmaženu i mrzovoljnu Mary nitko ne želi skrbiti. Stoga je bez mnogo oklijevanja otpreme na brod za Englesku jer bi je ondje, u Yorkshireu, trebao udomiti gospodin Craven, tetak kojega Mary nikad nije upoznala. Kuća njezina tetka stara je šest stotina godina, nalazi se na rubu vrištine, u njoj je stotinjak soba, no većina je zatvorena i zaključana. Tetka gotovo i ne viđa, no noću sluša kako netko u udaljenoj sobi na dnu jednog od brojnih hodnika plače. Tužno i neutješno. Uskoro otkrije tajni vrt okružen zidinama i posve zapušten. Je li sve u vrtu nepovratno mrtvo ili ga Mary može vratiti u život? Objavljen 1911. godine, ovaj roman ubrzo je postao, i ostao, bestseler. Prema Tajnom vrtu snimljeni su uspješni filmovi i izvedene mnoge kazališne predstave diljem svijeta.

Dodatne informacije

Izdavač Malik books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter