Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Šumska bajka

Šumska bajka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rizo Džafić


ISBN:

978-9926-483-27-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0364

Broj strana:

108

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon višegodišnje pauze u stvaralačkom smislu, jedan od najznačajnijih bosanskohercegovačkih pisaca za djecu, Rizo Džafić, vraća se na književnu scenu noseći sa sobom tradicionalni duh (koji se može prepoznati još kod rijetkih), ali i unoseći inovacije, jednu posebnu umjetničku dimenziju itekako potrebnu i kod nas dugo očekivanu.
Zapitate li se nekad kako pjesma može biti bajka? Može kada pisac ima sav potrebni materijal: čarobno pero, princa i princeze, i uz to pomagače šumske životinje, poput dva mala miša, i još manje kornjačice. Tako se i u ove korice smjestila prava bajka: stvarne i usputne zgode i nezgode dječaka Amina i djevojčica Suri i Sari, a svu čaroliju obojenu ljubavlju udahnjuje im mag pisane riječi, njihov vjerni saputnik kroz avanture, pjesnik mnogih djetinjstava, Rizo Džafić.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x195
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon višegodišnje pauze u stvaralačkom smislu, jedan od najznačajnijih bosanskohercegovačkih pisaca za djecu, Rizo Džafić, vraća se na književnu scenu noseći sa sobom tradicionalni duh (koji se može prepoznati još kod rijetkih), ali i unoseći inovacije, jednu posebnu umjetničku dimenziju itekako potrebnu i kod nas dugo očekivanu. Zapitate li se nekad kako pjesma može biti bajka? Može kada pisac ima sav potrebni materijal: čarobno pero, princa i princeze, i uz to pomagače šumske životinje, poput dva mala miša, i još manje kornjačice. Tako se i u ove korice smjestila prava bajka: stvarne i usputne zgode i nezgode dječaka Amina i djevojčica Suri i Sari, a svu čaroliju obojenu ljubavlju udahnjuje im mag pisane riječi, njihov vjerni saputnik kroz avanture, pjesnik mnogih djetinjstava, Rizo Džafić.

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter