Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Povijest glazbe za djecu

Povijest glazbe za djecu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789530622296

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1209

Broj strana:

96

Težina:

825 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Novo od autorskog tima nagrađivane knjige Povijest slika za djecu
S prijedlogom skladbi koje možete slušati za vrijeme čitanja (QR kod nalazi se na 92. stranici knjige)

Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šarolikom skupinom skladatelja, glazbenika i izvođača. Od Bacha do Billie Eilish, od Mozarta do Miriam Makebe, sve glazbenike predstavljene u ovoj knjizi povezuje ljubav prema stvaranju i izvođenju glazbe. Autori odgovaraju na ključna pitanja, uključujući ona poput što je glazba i zašto je stvaramo, kako osjećamo, gledamo, slušamo i izvodimo glazbu te što glazbu očekuje u budućnosti. Mnogo je različitih načina za stvaranje glazbe. Bez obzira na to koji instrument sviramo – bubnjeve ili didgeridoo, sitar ili sintesajzer, gramofon (turntable) ili tubu – svi možemo sudjelovati.

Povijest glazbe za djecu izlazi iz okvira zapadnoga glazbenog kanona i istražuje mnogobrojne uzbudljive načine na koji se glazba sklada, improvizira, sluša, snima i prenosi s naraštaja na naraštaj. Uz predivne priče o glazbi i sjajne ilustracije, čitatelj skeniranjem priloženog koda dobiva i listu glazbenih primjera za slušanje.


S engleskoga preveo Vedran Pavlić.
Dob: 10+

  • Prevodilac: Vedran Pavlić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 240x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novo od autorskog tima nagrađivane knjige Povijest slika za djecu S prijedlogom skladbi koje možete slušati za vrijeme čitanja (QR kod nalazi se na 92. stranici knjige) Povijest glazbe za djecu odvodi čitatelje na glazbeno putovanje svijetom i upoznaje ih sa šarolikom skupinom skladatelja, glazbenika i izvođača. Od Bacha do Billie Eilish, od Mozarta do Miriam Makebe, sve glazbenike predstavljene u ovoj knjizi povezuje ljubav prema stvaranju i izvođenju glazbe. Autori odgovaraju na ključna pitanja, uključujući ona poput što je glazba i zašto je stvaramo, kako osjećamo, gledamo, slušamo i izvodimo glazbu te što glazbu očekuje u budućnosti. Mnogo je različitih načina za stvaranje glazbe. Bez obzira na to koji instrument sviramo – bubnjeve ili didgeridoo, sitar ili sintesajzer, gramofon (turntable) ili tubu – svi možemo sudjelovati. Povijest glazbe za djecu izlazi iz okvira zapadnoga glazbenog kanona i istražuje mnogobrojne uzbudljive načine na koji se glazba sklada, improvizira, sluša, snima i prenosi s naraštaja na naraštaj. Uz predivne priče o glazbi i sjajne ilustracije, čitatelj skeniranjem priloženog koda dobiva i listu glazbenih primjera za slušanje. S engleskoga preveo Vedran Pavlić. Dob: 10+

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter