Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Vučić osjeća krivnju - Pogrešno ponašanje boli

Vučić osjeća krivnju - Pogrešno ponašanje boli

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-8008-50

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B6609

Broj strana:

22

Težina:

174 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mali vuk jedva je dočekao igrati se u vrtiću sa svojim prijateljem dabrom. Danas su odlučili od grana i šiblja napraviti most preko potoka. Kad je most bio gotov, mjerili su si vrijeme tko će brže preko njega pretrčati a da ga ne sruši i ne padne u vodu. Vučić je bio brži i to ga je jako razveselilo. Bio je uzbuđen i ponosan na sebe.

U tom je trenutku mostić odlučila prijeći i krtica. Ona ne vidi dobro, pa je most prelazila polako i oprezno. Uzbuđeni vučić nije mogao dočekati da svima ponovno pokaže kako je brz i spretan, pa je projurio pokraj krtice. Ona je zapela za grančicu, izgubila ravnotežu i pala u vodu. Sva se jadna smočila.

Kad je vidjela što se dogodilo, zečica je odmah napala vuka i u njemu izazvala osjećaj krivnje.

Slikovnica “Pogrešno ponašanje boli: Vučić osjeća krivnju”, kao što i sam naslov govori, bavi se osjećajem krivnje kod djece. Krivnja je neugodna emocija koju osjećamo kada ono što činimo nije u skladu s našim vlastitim moralnim sustavom ili kada od autoriteta dobijemo kritiku da je to što činimo loše. Krivnja se koristi u odgoju kada želimo dijete naučiti zašto neka ponašanja jesu, a neka nisu sigurna ili primjerena nekoj situaciji.

U ovoj priči o malome vuku i krtici, djeca će upoznati osjećaj krivnje i naučiti kako ga prepoznati i imenovati kod sebe. Isto tako, naučit će što im može pomoći kada osjećaju krivnju i u regulaciji tog osjećaja, odnosno što i kako mogu sljedeći puta napraviti drugačije.

  • Edicija: Za dob 4-7 godina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x220
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Mali vuk jedva je dočekao igrati se u vrtiću sa svojim prijateljem dabrom. Danas su odlučili od grana i šiblja napraviti most preko potoka. Kad je most bio gotov, mjerili su si vrijeme tko će brže preko njega pretrčati a da ga ne sruši i ne padne u vodu. Vučić je bio brži i to ga je jako razveselilo. Bio je uzbuđen i ponosan na sebe. U tom je trenutku mostić odlučila prijeći i krtica. Ona ne vidi dobro, pa je most prelazila polako i oprezno. Uzbuđeni vučić nije mogao dočekati da svima ponovno pokaže kako je brz i spretan, pa je projurio pokraj krtice. Ona je zapela za grančicu, izgubila ravnotežu i pala u vodu. Sva se jadna smočila. Kad je vidjela što se dogodilo, zečica je odmah napala vuka i u njemu izazvala osjećaj krivnje. Slikovnica “Pogrešno ponašanje boli: Vučić osjeća krivnju”, kao što i sam naslov govori, bavi se osjećajem krivnje kod djece. Krivnja je neugodna emocija koju osjećamo kada ono što činimo nije u skladu s našim vlastitim moralnim sustavom ili kada od autoriteta dobijemo kritiku da je to što činimo loše. Krivnja se koristi u odgoju kada želimo dijete naučiti zašto neka ponašanja jesu, a neka nisu sigurna ili primjerena nekoj situaciji. U ovoj priči o malome vuku i krtici, djeca će upoznati osjećaj krivnje i naučiti kako ga prepoznati i imenovati kod sebe. Isto tako, naučit će što im može pomoći kada osjećaju krivnju i u regulaciji tog osjećaja, odnosno što i kako mogu sljedeći puta napraviti drugačije.

Dodatne informacije

Izdavač Evenio
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter