Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Prva ljubav treći put

Prva ljubav treći put

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Šimo Ešić


ISBN:

9958-12-165-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6590

Broj strana:

96

Težina:

266 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,55 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovom kako ga nazvaše modernom vremenu kada su neke važne uloge zanemarene i kad se dječije potrebe za blizinom i pažnjom ne samo roditelja nego i svih ostalih pomalo zanemaruju pojavljuju se, na svu sreću ovi stihovi koji djeci pokazuju poseban put njihovog odrastanja.

Šimo Ešić je taj put gradio s posebnom pažnjom i posvetio ga svoj djeci svijeta. Stihovi natopljeni ne samo dragim ljudima već i ljepotom zavičaja, su ustvari jedna velika biserna ogrlica koja daje ne samo ukras već i veliki značaj književnosti za djecu, ali i književnosti uopće. Sve ove pjesme su hrana za dušu svakog čitaoca, a pisane su iz duše pa je to ta posebna i neraskidiva nit koja se javlja između ovog pisca i njegovih čitalaca. Ono što je dobilo posebno mjesto u ovoj knjizi je ljubav, ona izvire iz svakog stiha i upravo zahvaljujući tome ali i višeslojnosti njegovih stihova ova knjiga je zanimljiva djeci, ali i onima koji samo po godinama nisu djeca, jer svakome nude da odabere sloj koji mu najbolje odgovara.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x215
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovom kako ga nazvaše modernom vremenu kada su neke važne uloge zanemarene i kad se dječije potrebe za blizinom i pažnjom ne samo roditelja nego i svih ostalih pomalo zanemaruju pojavljuju se, na svu sreću ovi stihovi koji djeci pokazuju poseban put njihovog odrastanja. Šimo Ešić je taj put gradio s posebnom pažnjom i posvetio ga svoj djeci svijeta. Stihovi natopljeni ne samo dragim ljudima već i ljepotom zavičaja, su ustvari jedna velika biserna ogrlica koja daje ne samo ukras već i veliki značaj književnosti za djecu, ali i književnosti uopće. Sve ove pjesme su hrana za dušu svakog čitaoca, a pisane su iz duše pa je to ta posebna i neraskidiva nit koja se javlja između ovog pisca i njegovih čitalaca. Ono što je dobilo posebno mjesto u ovoj knjizi je ljubav, ona izvire iz svakog stiha i upravo zahvaljujući tome ali i višeslojnosti njegovih stihova ova knjiga je zanimljiva djeci, ali i onima koji samo po godinama nisu djeca, jer svakome nude da odabere sloj koji mu najbolje odgovara.

Dodatne informacije

Izdavač Bosanska riječ Tuzla
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter