Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Carstvo dječijih snova

Carstvo dječijih snova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Lejla Kadić


ISBN:

978-9926-483-31-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6859

Broj strana:

104

Težina:

435 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pjesme ove zbirke obuhvataju sve ono što se podrazumijeva kada pomislimo na prirodu kao izvor iskonske ljepote i energije. Pisane strukturno neujednačeno, sa dominantnim katrenom koji autorici ostavlja mogućnost slaganja zanimljivih rima, privlačnih za dječije uši, ove pjesme nose mudriju poruku od pukog čitanja djeci zabave radi. One nas uče ljepoti različitosti, uče nas da osluškujemo kako priroda diše, uče nas bogatstvu koje se nalazi svuda oko nas, a koje u svakodnevnom životu rijetko primjećujemo.



Novom pjesničkom zbirkom „Carstvo dječijih snova“ autorica Lejla Kadić uspjela je u svome vjerovatno osnovnom naumu: da nas zadivi toplinom i jednostavnošću, da nas nauči nevinoj radoznalosti, požrtvovanosti i, prije svega, ljubavi koja isijava iz svake njene stranice, kako riječju, tako i ilustracijom.

Jasmin Sarajlić, prof.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Pjesme ove zbirke obuhvataju sve ono što se podrazumijeva kada pomislimo na prirodu kao izvor iskonske ljepote i energije. Pisane strukturno neujednačeno, sa dominantnim katrenom koji autorici ostavlja mogućnost slaganja zanimljivih rima, privlačnih za dječije uši, ove pjesme nose mudriju poruku od pukog čitanja djeci zabave radi. One nas uče ljepoti različitosti, uče nas da osluškujemo kako priroda diše, uče nas bogatstvu koje se nalazi svuda oko nas, a koje u svakodnevnom životu rijetko primjećujemo. Novom pjesničkom zbirkom „Carstvo dječijih snova“ autorica Lejla Kadić uspjela je u svome vjerovatno osnovnom naumu: da nas zadivi toplinom i jednostavnošću, da nas nauči nevinoj radoznalosti, požrtvovanosti i, prije svega, ljubavi koja isijava iz svake njene stranice, kako riječju, tako i ilustracijom. Jasmin Sarajlić, prof.

Dodatne informacije

Izdavač Lijepa riječ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter