Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Moja prva biblioteka - Prve reči

Moja prva biblioteka - Prve reči

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

9788610035346

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B0933

Broj strana:

88

Težina:

800 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Obradujte mališane kutijom u obliku koferčeta iz edicije Moja prva biblioteka: Prve reči, u kojoj se nalaze svi pojmovi iz svakodnevnog života potrebni za njihovo prvo upoznavanje sa svetom koji ih okružuje. Kada otvore kutiju, mališane očekuje sjajno iznenađenje - mini-biblioteka od osam knjižica u kojima je učenje pojmova olakšano ilustracijama koje ih prate. Kutija sa knjižicama može se poneti gde god da idu i deca, a kada se umore od čitanja, ona mogu da okrenu poleđine svih osam knjiga i naprave svoju slagalicu!

Moja prva biblioteka: Prve reči sadrži osam tvrdokartoniranih knjižica sa jasnim, jednostavnim fotografijama iz svakodnevnog života. Mališani će se zabavljati dok prepoznaju i imenuju pojmove, na taj način učeći prve reči, to jest bogateći rečnik.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 230x280
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Obradujte mališane kutijom u obliku koferčeta iz edicije Moja prva biblioteka: Prve reči, u kojoj se nalaze svi pojmovi iz svakodnevnog života potrebni za njihovo prvo upoznavanje sa svetom koji ih okružuje. Kada otvore kutiju, mališane očekuje sjajno iznenađenje - mini-biblioteka od osam knjižica u kojima je učenje pojmova olakšano ilustracijama koje ih prate. Kutija sa knjižicama može se poneti gde god da idu i deca, a kada se umore od čitanja, ona mogu da okrenu poleđine svih osam knjiga i naprave svoju slagalicu! Moja prva biblioteka: Prve reči sadrži osam tvrdokartoniranih knjižica sa jasnim, jednostavnim fotografijama iz svakodnevnog života. Mališani će se zabavljati dok prepoznaju i imenuju pojmove, na taj način učeći prve reči, to jest bogateći rečnik.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter