Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Djeca sadašnjice

Djeca sadašnjice

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-201-843-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K6559

Broj strana:

169

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

29,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Tko su djeca sadašnjice? Oni su nova generacija djece - nepobitno razvijenija od prijašnjih generacija - koja u naš svijet dolaze s vrlo posebnim darovima. Mnogi se od njih sjećaju gdje su bili prije nego su došli na Zemlju, često se čak sjećajući prošlih života. Djecu sadašnjice je moguće podijeliti u nekoliko različitih kategorija, a moje je istraživanje pokazalo da postoje određena preklapajuća obilježja zbog kojih je gotovo nemoguće ugurati ova predivna bića u jednu kutiju.

Ova se knjiga usredotočuje na djecu koja su najčešće mlada i razvila su se daleko više od Indigo djece. To su Kristalna djeca, Zvjezdana djeca, Zemaljski anđeli i Prijelazna djeca - ona koja se nalaze negdje između prethodno navedenih. Svaka grupa pokazuje zadivljujuću darovitost, a opet ostaje jedinstvena po svojim obilježjima.

Ovo je djelo sažetak istraživanja koje i dalje traje. Ja sam autorica i intuitivna liječnica s internacionalnom iscjeliteljskom praksom. Putujem svijetom, predavajući, držeći radionice, i održavajući private iscjeliteljske sesije. Tijekom svoje prakse, susretala sam dijete za dijete za djetetom koje je bilo zapanjujuće darovito, a opet, ne samo neprepoznato, nego i onesposobljeno - od strane roditelja, učitelja i ostalih skrbnika koji su propustili cijeniti važnost različitosti njihove djece. Zbog toga su mnoga djeca postala bolesna ili im je ponašanje bilo neprihvatljivo. Druga su toliko intelektualno, duhovno i emocionalno napredna da pate od intenzivnog osjećaja nepripadanja.

Moja je strastvena namjera da ova knjiga djeluje kao donositelj svjesnosti i kao potporni mehanizam za roditelje, učitelje, skrbnike, obrazovni i medicinski sustav. Premda, najviše za djecu sadašnjice, koja ne dobivaju ono što im je potrebno.

Djeca sadašnjice donose mogućnosti izvanredne evolucijske promjene u naš svijet. Ona imaju misiju i snažnu svrhu, i potrebna im je naša pomoć. Njihova nam nadarenost donosi prosvjetljenje, a njihova mudrost nudi podsjetnike na vrijeme i svjetove koje smo zaboravili. Djeca sadašnjice su ne samo na misiji na kojoj će nas podučiti o većoj stvarnosti; ona su također budućnost našeg svijeta.

Zapravo, ako budemo obraćali pozornost na djecu sadašnjice, budućnost svijeta može promijeniti smjer s puta uništenja na kojem se trenutačno nalazi prema mnogo naprednijoj, pozitivnijoj stvarnosti - onoj koja je više globalno orijentirana i koja pruža najvišu dobrobit za svakoga.

  • Prevodilac: Daniel Tušek
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tko su djeca sadašnjice? Oni su nova generacija djece - nepobitno razvijenija od prijašnjih generacija - koja u naš svijet dolaze s vrlo posebnim darovima. Mnogi se od njih sjećaju gdje su bili prije nego su došli na Zemlju, često se čak sjećajući prošlih života. Djecu sadašnjice je moguće podijeliti u nekoliko različitih kategorija, a moje je istraživanje pokazalo da postoje određena preklapajuća obilježja zbog kojih je gotovo nemoguće ugurati ova predivna bića u jednu kutiju. Ova se knjiga usredotočuje na djecu koja su najčešće mlada i razvila su se daleko više od Indigo djece. To su Kristalna djeca, Zvjezdana djeca, Zemaljski anđeli i Prijelazna djeca - ona koja se nalaze negdje između prethodno navedenih. Svaka grupa pokazuje zadivljujuću darovitost, a opet ostaje jedinstvena po svojim obilježjima. Ovo je djelo sažetak istraživanja koje i dalje traje. Ja sam autorica i intuitivna liječnica s internacionalnom iscjeliteljskom praksom. Putujem svijetom, predavajući, držeći radionice, i održavajući private iscjeliteljske sesije. Tijekom svoje prakse, susretala sam dijete za dijete za djetetom koje je bilo zapanjujuće darovito, a opet, ne samo neprepoznato, nego i onesposobljeno - od strane roditelja, učitelja i ostalih skrbnika koji su propustili cijeniti važnost različitosti njihove djece. Zbog toga su mnoga djeca postala bolesna ili im je ponašanje bilo neprihvatljivo. Druga su toliko intelektualno, duhovno i emocionalno napredna da pate od intenzivnog osjećaja nepripadanja. Moja je strastvena namjera da ova knjiga djeluje kao donositelj svjesnosti i kao potporni mehanizam za roditelje, učitelje, skrbnike, obrazovni i medicinski sustav. Premda, najviše za djecu sadašnjice, koja ne dobivaju ono što im je potrebno. Djeca sadašnjice donose mogućnosti izvanredne evolucijske promjene u naš svijet. Ona imaju misiju i snažnu svrhu, i potrebna im je naša pomoć. Njihova nam nadarenost donosi prosvjetljenje, a njihova mudrost nudi podsjetnike na vrijeme i svjetove koje smo zaboravili. Djeca sadašnjice su ne samo na misiji na kojoj će nas podučiti o većoj stvarnosti; ona su također budućnost našeg svijeta. Zapravo, ako budemo obraćali pozornost na djecu sadašnjice, budućnost svijeta može promijeniti smjer s puta uništenja na kojem se trenutačno nalazi prema mnogo naprednijoj, pozitivnijoj stvarnosti - onoj koja je više globalno orijentirana i koja pruža najvišu dobrobit za svakoga.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter