Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Divljaci

Divljaci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Don Winslow


ISBN:

978-953-220-553-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7994

Broj strana:

254

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sunce sja nad Južnom Kalifornijom. More zapljuskuje plažu pod terasom vile. Dva najbolja prijatelja, Ben i Chon, uživaju u odbojci na pijesku i svojoj zajedničkoj djevojci Opheliji. Ben je intelektualac, Budist, mirotvorac i međunarodni dobrotvor. Chon je mornarički specijalac s ratnim iskustvom u Iraku i Afganistanu. Ophelia je nesputano glasna u najintimnijim trenucima, pa je zovu O.

Lijepo se živi.
Lijep život ima samo jedan uzrok – sjemenu vrhunske marihuane koje je Chon donio s terena, i koje se sad za njihov račun hidroponički uzgaja na brojnim lokacijama u okolici. Omiljen proizvod, zahvalna klijentela i jamstvo kvalitete ostvarenje su američkog sna. I meksičke noćne more.

Kartel Baja, natjeran frakcijskim borbama na prenošenje poslovanja na teritorij SAD-a, ne može dopustiti konkurenciju Bena i Chona. I zato jednog krasnog jutra u idilu stiže videosnimka – devet odrubljenih glava meksičkih policajaca. Poruka je jasna: divljaci stižu.

  • Originalni naziv: Savages
  • Prevodilac: Vladimir Cvetković Sever
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sunce sja nad Južnom Kalifornijom. More zapljuskuje plažu pod terasom vile. Dva najbolja prijatelja, Ben i Chon, uživaju u odbojci na pijesku i svojoj zajedničkoj djevojci Opheliji. Ben je intelektualac, Budist, mirotvorac i međunarodni dobrotvor. Chon je mornarički specijalac s ratnim iskustvom u Iraku i Afganistanu. Ophelia je nesputano glasna u najintimnijim trenucima, pa je zovu O. Lijepo se živi. Lijep život ima samo jedan uzrok – sjemenu vrhunske marihuane koje je Chon donio s terena, i koje se sad za njihov račun hidroponički uzgaja na brojnim lokacijama u okolici. Omiljen proizvod, zahvalna klijentela i jamstvo kvalitete ostvarenje su američkog sna. I meksičke noćne more. Kartel Baja, natjeran frakcijskim borbama na prenošenje poslovanja na teritorij SAD-a, ne može dopustiti konkurenciju Bena i Chona. I zato jednog krasnog jutra u idilu stiže videosnimka – devet odrubljenih glava meksičkih policajaca. Poruka je jasna: divljaci stižu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter