Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Divan zaborav

Divan zaborav

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jamie McGuire


ISBN:

978-86-7702-400-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3228

Broj strana:

415

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zavoleli ste Ebi i Trevisa. Vreme je da se upoznate s Kemi i Trentom.

Kamila Kamlin je samostalna mlada žena koja se zaposlila pre nego što je stekla vozačku dozvolu, a preselila se u svoj stan već posle prve godine na koledžu. Radi kao konobarica i posvećena je isključivo poslu i školi – sve dok planirana poseta njenom dečku ne propadne. To će joj dati prvi slobodan vikend posle skoro godinu dana.

Trenton Medoks je počeo da izlazi s devojkama pre velike mature, a stekao je i glas kralja univerziteta. Njegovi prijatelji žele da budu kao on, žene sanjaju da ga pokore. Međutim, posle nesreće koja mu je preokrenula život, Trent napušta fakultet i sada živi sa ocem, udovcem, i radi u salonu za tetoviranje. Baš kada pomisli da mu se život vraća u normalu, pojaviće se Kemi… Isprva sve izgleda kao početak jedne platonske ljubavi, ali s vremenom će postati mnogo više od toga jer, kad se neki Medoks zaljubi, njegova je ljubav večna – čak i po cenu potpunog raspada već ozbiljno rasturene porodice…

Ovaj briljantni nastavak svetskih hitova Divna propast i Prava propast nova je knjiga u serijalu o braći Medoks. Ako prethodni romani nude uzbudljivu romansu za mlađe čitaoce, pred nama je sada strastvena priča za odrasle, puna vrtoglavih emotivnih uspona i padova.

  • Originalni naziv: Beautiful Oblivion
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zavoleli ste Ebi i Trevisa. Vreme je da se upoznate s Kemi i Trentom. Kamila Kamlin je samostalna mlada žena koja se zaposlila pre nego što je stekla vozačku dozvolu, a preselila se u svoj stan već posle prve godine na koledžu. Radi kao konobarica i posvećena je isključivo poslu i školi – sve dok planirana poseta njenom dečku ne propadne. To će joj dati prvi slobodan vikend posle skoro godinu dana. Trenton Medoks je počeo da izlazi s devojkama pre velike mature, a stekao je i glas kralja univerziteta. Njegovi prijatelji žele da budu kao on, žene sanjaju da ga pokore. Međutim, posle nesreće koja mu je preokrenula život, Trent napušta fakultet i sada živi sa ocem, udovcem, i radi u salonu za tetoviranje. Baš kada pomisli da mu se život vraća u normalu, pojaviće se Kemi… Isprva sve izgleda kao početak jedne platonske ljubavi, ali s vremenom će postati mnogo više od toga jer, kad se neki Medoks zaljubi, njegova je ljubav večna – čak i po cenu potpunog raspada već ozbiljno rasturene porodice… Ovaj briljantni nastavak svetskih hitova Divna propast i Prava propast nova je knjiga u serijalu o braći Medoks. Ako prethodni romani nude uzbudljivu romansu za mlađe čitaoce, pred nama je sada strastvena priča za odrasle, puna vrtoglavih emotivnih uspona i padova.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter