Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Dijete knjiga

Dijete knjiga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-0-62149-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D1203

Broj strana:

36

Težina:

475 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,80 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Ja sam dijete od knjiga i dolazim iz svijeta priča.

Djevojčica, dijete od knjiga, brodeći na svojoj splavi morem priča stigne do kuće jednoga dječaka. Pozove ga da se otisne s njom u pustolovinu u svijet priča... gdje je uz malo mašte sve moguće.
O Djetetu od knjiga, Oliver Jeffers i Sam Winston kažu: Od samoga početka željeli smo stvoriti pripovijest koja slavi našu ljubav prema klasičnoj književnosti za djecu, ali sa suvremenim pomakom. Bilo nam je najvažnije prenijeti dio čarolije koja se dogodi kada se prvi put zapleteš u bezvremenu priču, ali na način koji čitatelji do sada nisu imali prilike vidjeti.

Neodoljivo privlačni likovi Olivera Jeffersa i Sama Winstona plove čudesnim tipografskim krajobrazima Sama Winstona u ovoj iznimnoj odi o snazi pripovijedanja. U ilustracijama je korišteno četrdeset omiljenih knjiga za djecu i uspavanki, međusobno povezanih jednostavnom fabulom koje pružaju nezaboravno čitateljsko iskustvo koje će nadahnuti i potaknuti mlade čitatelje da istraže, propitaju i izmaštaju svoje bezvremenske pripovijesti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 260x260
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ja sam dijete od knjiga i dolazim iz svijeta priča. Djevojčica, dijete od knjiga, brodeći na svojoj splavi morem priča stigne do kuće jednoga dječaka. Pozove ga da se otisne s njom u pustolovinu u svijet priča... gdje je uz malo mašte sve moguće. O Djetetu od knjiga, Oliver Jeffers i Sam Winston kažu: Od samoga početka željeli smo stvoriti pripovijest koja slavi našu ljubav prema klasičnoj književnosti za djecu, ali sa suvremenim pomakom. Bilo nam je najvažnije prenijeti dio čarolije koja se dogodi kada se prvi put zapleteš u bezvremenu priču, ali na način koji čitatelji do sada nisu imali prilike vidjeti. Neodoljivo privlačni likovi Olivera Jeffersa i Sama Winstona plove čudesnim tipografskim krajobrazima Sama Winstona u ovoj iznimnoj odi o snazi pripovijedanja. U ilustracijama je korišteno četrdeset omiljenih knjiga za djecu i uspavanki, međusobno povezanih jednostavnom fabulom koje pružaju nezaboravno čitateljsko iskustvo koje će nadahnuti i potaknuti mlade čitatelje da istraže, propitaju i izmaštaju svoje bezvremenske pripovijesti.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter