Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Dexter sanja mrak

Dexter sanja mrak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jeff Lindsay


ISBN:

978-95-322-099-07

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7439

Broj strana:

187

Težina:

316 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

6,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dexter Morgan forenzičar je specijaliziran za tragove krvi u policijskoj centrali u Miamiju, Odjel za ubojstva. Privlačan muškarac kojeg žene vole, iako se on oko njih pretjerano ne trudi. Pristojan čovjek kojem osmijeh ne silazi s lica, koji u pravo vrijeme kaže pravu stvar i rijetko kad privlači pozornost na sebe. On je ujedno i sociopat, serijski ubojica, povremeno sklon, pa… komadanju svojih žrtava.

Dexter je u ovom romanu pozitivac. Usvojen u dobi od četiri godine, nakon što je ostao siroče, Dexter je naučio, uz malu pomoć svog pragmatičnog oca policajca, kanalizirati svoj dar i ubijati samo one koje nije uspjela stići ruka zakona. No, kad novi serijski ubojica počne operirati po Miamiju na način kao da želi uspostaviti komunikaciju s Dexterom, ovaj će se naći na brisanom prostoru. Treba li pomoći sestri Debori, policajki u Odjelu za poroke u rješavanju zločina? Ili bi sam trebao pronaći novog ubojicu i odati mu priznanje za njegov umjetnički rad? Ili, zar je uopće moguće da je sam Dexter, očigledno ne baš uravnotežena ličnost, potpuno skrenuo i počeo sam ubijati, predstavljajući se kao netko drugi?

  • Originalni naziv: DEARLY DEVOTED DEXTER...
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dexter Morgan forenzičar je specijaliziran za tragove krvi u policijskoj centrali u Miamiju, Odjel za ubojstva. Privlačan muškarac kojeg žene vole, iako se on oko njih pretjerano ne trudi. Pristojan čovjek kojem osmijeh ne silazi s lica, koji u pravo vrijeme kaže pravu stvar i rijetko kad privlači pozornost na sebe. On je ujedno i sociopat, serijski ubojica, povremeno sklon, pa… komadanju svojih žrtava. Dexter je u ovom romanu pozitivac. Usvojen u dobi od četiri godine, nakon što je ostao siroče, Dexter je naučio, uz malu pomoć svog pragmatičnog oca policajca, kanalizirati svoj dar i ubijati samo one koje nije uspjela stići ruka zakona. No, kad novi serijski ubojica počne operirati po Miamiju na način kao da želi uspostaviti komunikaciju s Dexterom, ovaj će se naći na brisanom prostoru. Treba li pomoći sestri Debori, policajki u Odjelu za poroke u rješavanju zločina? Ili bi sam trebao pronaći novog ubojicu i odati mu priznanje za njegov umjetnički rad? Ili, zar je uopće moguće da je sam Dexter, očigledno ne baš uravnotežena ličnost, potpuno skrenuo i počeo sam ubijati, predstavljajući se kao netko drugi?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter