Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Deveta presuda

Deveta presuda

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7928-360-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K7784

Broj strana:

287

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

DEVETI I NAJUZBUDLJIVIJI ROMAN IZ SERIJALA „ŽENSKI KLUB ZA REŠAVANJE UBISTAVA”!

Hoće li stavljanjem svog života na kocku, Bokserova uspjeti da spriječi Ubicu s karminom da ubije još nedužnih majki i beba?

Mlada majka i njeno dijete surovo su ubijeni kraj automobila parkiranog u garaži tržnog centra. Svjedoka nema, a detektivka Lindzi Bokser nalazi samo jedan trag: tajanstvenu poruku ispisanu krvavocrvenim karminom na vjetrobranskom staklu.

NAJOPASNIJI...
Iste noći, žena poznatog glumca Markusa Daulinga zatiče provalnicu kako krade njen nakit vrijedan više miliona dolara. Za samo nekoliko sekundi, iza provalnice ostaju samo prazan sef, beživotno tijelo i još jedna misterija koja baca San Francisko u stanje histerije.

Lindzi je već danima neprestano na poslu s partnerom Ricom – što prijeti da razori njenu vezu s vjerenikom, ali i odnos sa ostalim članicama Ženskog kluba za rješavanje ubistava. U nastojanju da riješi povjerene joj slučajeve, Lindzi će svoj život staviti na kocku – ali, da li je to dovoljno da se spasi čitav grad?

Uz do sada neviđene opasnosti i eksplozivnu akciju, Deveta presuda predstavlja najzarazniji i najdinamičniji Patersonov roman do sada!

  • Originalni naziv: 9th Judgement
  • Prevodilac: Nemanja Rabrenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x201
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

DEVETI I NAJUZBUDLJIVIJI ROMAN IZ SERIJALA „ŽENSKI KLUB ZA REŠAVANJE UBISTAVA”! Hoće li stavljanjem svog života na kocku, Bokserova uspjeti da spriječi Ubicu s karminom da ubije još nedužnih majki i beba? Mlada majka i njeno dijete surovo su ubijeni kraj automobila parkiranog u garaži tržnog centra. Svjedoka nema, a detektivka Lindzi Bokser nalazi samo jedan trag: tajanstvenu poruku ispisanu krvavocrvenim karminom na vjetrobranskom staklu. NAJOPASNIJI... Iste noći, žena poznatog glumca Markusa Daulinga zatiče provalnicu kako krade njen nakit vrijedan više miliona dolara. Za samo nekoliko sekundi, iza provalnice ostaju samo prazan sef, beživotno tijelo i još jedna misterija koja baca San Francisko u stanje histerije. Lindzi je već danima neprestano na poslu s partnerom Ricom – što prijeti da razori njenu vezu s vjerenikom, ali i odnos sa ostalim članicama Ženskog kluba za rješavanje ubistava. U nastojanju da riješi povjerene joj slučajeve, Lindzi će svoj život staviti na kocku – ali, da li je to dovoljno da se spasi čitav grad? Uz do sada neviđene opasnosti i eksplozivnu akciju, Deveta presuda predstavlja najzarazniji i najdinamičniji Patersonov roman do sada!

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter