Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Deset hiljada nebesa iznad tebe

Deset hiljada nebesa iznad tebe

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Claudia Grey


ISBN:

9788660355050

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B2234

Broj strana:

304

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Drugi deo trilogije Žar Ptica

Od trenutka kada je Margerit prvi put putovala kroz dimenzije uz pomoć Žar-ptice, izuma njenih roditelja, privukla je pažnju neprijatelja. Oni bi uradili sve da je prisile da im pomogne da dominiraju multiverzumom – povredili bi čak i ljude koje ona voli. Ona odbija njihove zahteve, sve dok njenog dečka, Pola, nisu napali i poslali njegovu svest u mnoštvo dimenzija.
Margerit nema izbora. Mora da traži svaki deo Polove duše. Ova potraga je vodi kroz San Francisko, koji je uništen ratom, kroz kriminalno podzemlje Njujorka i do blistavog Pariza, u kom Margerit saznaje još jednu šokantnu tajnu. Svaki novi svet je za korak približava spasavanju Pola. Ali svako novo iskušenje pokreće i nova pitanja o sudbini.

Deset hiljada nebesa iznad tebe otkriva bogat i romantični jezik, mudre i uzbudljive akcije, a čitaoce će naterati da željno iščekuju završnu knjigu.

  • Originalni naziv: Ten Thousand Skies Above...
  • Prevodilac: Maja Radivojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Drugi deo trilogije Žar Ptica Od trenutka kada je Margerit prvi put putovala kroz dimenzije uz pomoć Žar-ptice, izuma njenih roditelja, privukla je pažnju neprijatelja. Oni bi uradili sve da je prisile da im pomogne da dominiraju multiverzumom – povredili bi čak i ljude koje ona voli. Ona odbija njihove zahteve, sve dok njenog dečka, Pola, nisu napali i poslali njegovu svest u mnoštvo dimenzija. Margerit nema izbora. Mora da traži svaki deo Polove duše. Ova potraga je vodi kroz San Francisko, koji je uništen ratom, kroz kriminalno podzemlje Njujorka i do blistavog Pariza, u kom Margerit saznaje još jednu šokantnu tajnu. Svaki novi svet je za korak približava spasavanju Pola. Ali svako novo iskušenje pokreće i nova pitanja o sudbini. Deset hiljada nebesa iznad tebe otkriva bogat i romantični jezik, mudre i uzbudljive akcije, a čitaoce će naterati da željno iščekuju završnu knjigu.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter