Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Depeche mode - Black Celebration

Depeche mode - Black Celebration

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiv Malins


ISBN:

978-86-521-0132-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1207

Broj strana:

355

Težina:

456 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Biografija Depeche Mode, autora Stiva Malinsa, napisana uz saradnju članova benda, pokriva izuzetnu, skoro trideset godina dugu karijeru povučenog i često neshvaćenog sastava koji je prodao više od 50 miliona albuma širom svijeta i nastavlja da stvara nove hitove i rasprodaje koncerte.

Neprekidni uspijesi oblikovali su karijeru koja je donijela prekomjerne doze narkotika, nervne slomove, pijančenja i razvode. Ipak, uprkos svim nevoljama, grupa Depeche Mode je opstala i nastavila da stvara komercijalno uspješnu muziku koju je i kritika priznala.

Ključ njihovog uspjeha i dugovječnosti leži u unutrašnjoj dinamici članova grupe, posebno onoj koja teče između tekstopisca i kompozitora Martina Gora i pjevača Dejva Gana. Njegove interpretacije dio su alhemije koja stvara pjesme Depeche Mode i čini ih sasvim posebnim u odnosu na radove savremenika.
Ovo je cjelovita priča o promjenama, savršenstvima i tragedijama grupe Depeche Mode.

Black Celebration pokriva cjelokupnu istoriju grupe uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbjegli i solo albume Dejva Gana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svjetski priznatog benda.

Izvanredna knjiga puna spletki i neumjerenog provoda. NME

Fascinantno i iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe. Uncut

Prva ozbiljna knjiga o grupi, rađena bez zvanične podrške muzičke industrije, pruža nov i uzbudljiv pogled na Depeche Mode. Magazin Q

  • Originalni naziv: Dep eche Mod
  • Prevodilac: Dejan Cukić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Biografija Depeche Mode, autora Stiva Malinsa, napisana uz saradnju članova benda, pokriva izuzetnu, skoro trideset godina dugu karijeru povučenog i često neshvaćenog sastava koji je prodao više od 50 miliona albuma širom svijeta i nastavlja da stvara nove hitove i rasprodaje koncerte. Neprekidni uspijesi oblikovali su karijeru koja je donijela prekomjerne doze narkotika, nervne slomove, pijančenja i razvode. Ipak, uprkos svim nevoljama, grupa Depeche Mode je opstala i nastavila da stvara komercijalno uspješnu muziku koju je i kritika priznala. Ključ njihovog uspjeha i dugovječnosti leži u unutrašnjoj dinamici članova grupe, posebno onoj koja teče između tekstopisca i kompozitora Martina Gora i pjevača Dejva Gana. Njegove interpretacije dio su alhemije koja stvara pjesme Depeche Mode i čini ih sasvim posebnim u odnosu na radove savremenika. Ovo je cjelovita priča o promjenama, savršenstvima i tragedijama grupe Depeche Mode. Black Celebration pokriva cjelokupnu istoriju grupe uključujući snimanje albuma Playing The Angel, raspad koji su za dlaku izbjegli i solo albume Dejva Gana i Martina Gora, i time dokazuje da je najbolja biografija ovog svjetski priznatog benda. Izvanredna knjiga puna spletki i neumjerenog provoda. NME Fascinantno i iscrpno istraživanje rada jedne neobične grupe. Uncut Prva ozbiljna knjiga o grupi, rađena bez zvanične podrške muzičke industrije, pruža nov i uzbudljiv pogled na Depeche Mode. Magazin Q

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter