Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.230

Facebook slicica

Katalog

Delikatnost

Delikatnost

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0898-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K8364

Broj strana:

185

Težina:

250 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

On je naišao i ona ga je poljubila bez razmišljanja. Sada se pita da li je dobro postupila.
Priča o ženi koju će iznenaditi jedan muškarac. Istinski iznenaditi.

„Fransoa pomisli: ako naruči kafu bez kofeina, ustajem i odlazim. Nijedno piće nije toliko nedruželjubivo. Ni čaj nije ništa bolji. Čovjek osjeća da će nedeljna popodneva provoditi ispred televizora. Ili još gore: kod tasta i tašte. Najzad pomisli kako bi bilo dobro da uzme sok. Da, to je simpatično. Srdačno, ali ne previše agresivno. Upućuje na prijatnu i uravnoteženu djevojku. Ali koji sok? Bolje je zaobići klasike: izbjegavajmo sok od jabuke ili pomorandže, previše su obični. Treba da bude originalan, ali ne i ekscentričan. Papaja ili gvajaba ulivaju strah. Sok od kajsije je savršen. Ako to odabere, oženiću se njom...
Ja ću sok... Mislim da ću uzeti sok od kajsije.
On je pogleda kao da mu obija stvarnost.“

David Foenkinos, najbolji pisac svoje generacije, majstor za romantične komedije, gradi priču o ljubavi i složenim međuljudskim odnosima na šarmantan i nadasve delikatan način. Ovaj roman dobio je brojne književne nagrade i preveden je na više od petnaest jezika.

  • Originalni naziv: La délicatesse
  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

On je naišao i ona ga je poljubila bez razmišljanja. Sada se pita da li je dobro postupila. Priča o ženi koju će iznenaditi jedan muškarac. Istinski iznenaditi. „Fransoa pomisli: ako naruči kafu bez kofeina, ustajem i odlazim. Nijedno piće nije toliko nedruželjubivo. Ni čaj nije ništa bolji. Čovjek osjeća da će nedeljna popodneva provoditi ispred televizora. Ili još gore: kod tasta i tašte. Najzad pomisli kako bi bilo dobro da uzme sok. Da, to je simpatično. Srdačno, ali ne previše agresivno. Upućuje na prijatnu i uravnoteženu djevojku. Ali koji sok? Bolje je zaobići klasike: izbjegavajmo sok od jabuke ili pomorandže, previše su obični. Treba da bude originalan, ali ne i ekscentričan. Papaja ili gvajaba ulivaju strah. Sok od kajsije je savršen. Ako to odabere, oženiću se njom... Ja ću sok... Mislim da ću uzeti sok od kajsije. On je pogleda kao da mu obija stvarnost.“ David Foenkinos, najbolji pisac svoje generacije, majstor za romantične komedije, gradi priču o ljubavi i složenim međuljudskim odnosima na šarmantan i nadasve delikatan način. Ovaj roman dobio je brojne književne nagrade i preveden je na više od petnaest jezika.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter