Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Dar prošlosti

Dar prošlosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Fiona Valpy


ISBN:

9789531429665

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0185

Broj strana:

280

Težina:

341 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U bestseleru Dar prošlosti autorica Fiona Valpy donosi uzbudljivu priču o trima mladim ženama suočenima s nemogućim odlukama. Kako će im povijest i njihove obitelji suditi?

Pariz, 1940. godine

Nacisti su okupirali grad, a tri mlade švelje vode svoje živote kako najbolje znaju i mogu. No sve tri skrivaju tajne. Ratom pogođena Mireille bori se na strani pokreta otpora, Claire je zaveo njemački časnik, a Vivienne je upletena u nešto što ni jednoj od njih ne može otkriti.

Dvije generacije poslije, Claireina unuka Harriet, Engleskinja, dolazi u Pariz, sama i nesigurna, u očajničkoj potrazi za vezom sa svojom prošlošću. Živeći i radeći u istoj zgradi u Rue Cardinale, doznaje istinu o svojoj baki – i sebi – te razotkriva obiteljsku povijest koja je mračnija i bolnija nego što je ikad zamišljala.

U vrijeme rata tri se švelje suočavaju s nemogućim odabirima kad ih njihove tajne aktivnosti dovode u veliku opasnost. Spojene odanošću, ugrožene izdajom, mogu li preživjeti najmračnije povijesno doba bez teških posljedica?

  • Originalni naziv: The Dressmaker Gift
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

U bestseleru Dar prošlosti autorica Fiona Valpy donosi uzbudljivu priču o trima mladim ženama suočenima s nemogućim odlukama. Kako će im povijest i njihove obitelji suditi? Pariz, 1940. godine Nacisti su okupirali grad, a tri mlade švelje vode svoje živote kako najbolje znaju i mogu. No sve tri skrivaju tajne. Ratom pogođena Mireille bori se na strani pokreta otpora, Claire je zaveo njemački časnik, a Vivienne je upletena u nešto što ni jednoj od njih ne može otkriti. Dvije generacije poslije, Claireina unuka Harriet, Engleskinja, dolazi u Pariz, sama i nesigurna, u očajničkoj potrazi za vezom sa svojom prošlošću. Živeći i radeći u istoj zgradi u Rue Cardinale, doznaje istinu o svojoj baki – i sebi – te razotkriva obiteljsku povijest koja je mračnija i bolnija nego što je ikad zamišljala. U vrijeme rata tri se švelje suočavaju s nemogućim odabirima kad ih njihove tajne aktivnosti dovode u veliku opasnost. Spojene odanošću, ugrožene izdajom, mogu li preživjeti najmračnije povijesno doba bez teških posljedica?

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter