Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Dar

Dar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cecilia Ahern


ISBN:

978-86-521-0622-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5986

Broj strana:

334

Težina:

339 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kad bi vam se ispunila želja za Božić, kakav biste dar poželjeli?

Svakoga dana Lu Safern bije bitku s časovnikom. Stalno mora da bude na dva mjesta istovremeno. Stalno mora da obavlja po dva posla odjednom. Kad spava, sanja. Između snova protrči kroz dnevna zbivanja planirajući sljedeći dan. Kad je kod kuće sa suprugom i porodicom, u mislima je uvijek negdje drugdje.

Jednog zimskog jutra, dolazeći rano na posao, Lu upoznaje Gejba, beskućnika što sjedi ispred zgrade u kojoj se nalazi Luova kancelarija. Zainteresovan, Lu otkriva da Gejb može biti i veoma koristan pa mu nalazi posao u kurirskoj službi.

Ali uskoro će se Lu pokajati što je pomogao Gejbu. Već samo Gejbovo prisustvo ga uznemirava - i kako to Gejb uspjeva da zaista bude istovremeno na dva različita mjesta?

Primiče se Božić i Lu počinje da shvata vrijednost vremena. Uviđa šta je istinski važno i u isto vrijeme uči najtežu lekciju u životu.

Ovo je priča o ljudima koji, baš kao i paketi, kriju tajne sve dok ih prava osoba ne odmota i ne otkrije šta je unutra. Nekad se morate otvoriti da biste otkrili ko ste u stvari.

  • Originalni naziv: The Gift
  • Prevodilac: Branislava Radević - Stoiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad bi vam se ispunila želja za Božić, kakav biste dar poželjeli? Svakoga dana Lu Safern bije bitku s časovnikom. Stalno mora da bude na dva mjesta istovremeno. Stalno mora da obavlja po dva posla odjednom. Kad spava, sanja. Između snova protrči kroz dnevna zbivanja planirajući sljedeći dan. Kad je kod kuće sa suprugom i porodicom, u mislima je uvijek negdje drugdje. Jednog zimskog jutra, dolazeći rano na posao, Lu upoznaje Gejba, beskućnika što sjedi ispred zgrade u kojoj se nalazi Luova kancelarija. Zainteresovan, Lu otkriva da Gejb može biti i veoma koristan pa mu nalazi posao u kurirskoj službi. Ali uskoro će se Lu pokajati što je pomogao Gejbu. Već samo Gejbovo prisustvo ga uznemirava - i kako to Gejb uspjeva da zaista bude istovremeno na dva različita mjesta? Primiče se Božić i Lu počinje da shvata vrijednost vremena. Uviđa šta je istinski važno i u isto vrijeme uči najtežu lekciju u životu. Ovo je priča o ljudima koji, baš kao i paketi, kriju tajne sve dok ih prava osoba ne odmota i ne otkrije šta je unutra. Nekad se morate otvoriti da biste otkrili ko ste u stvari.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter