Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Dan po dan

Dan po dan

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-1679-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6352

Broj strana:

281

Težina:

338 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Koko Berington je rođena u čuvenoj holivudskoj porodici i od nje se mnogo očekuje. Njena majka je mega-popularna spisateljica bestselera, a njena sestra Džejn uspješna producentkinja.

Oni nikako nisu tipična porodica. Džejn živi već deset godina u stabilnoj vezi sa svojom partnerkom Liz, a majka Džejn i Koko, dobrodržeća udovica, u vezi je sa dvadeset četiri godine mlađim čovjekom. A Koko, koja je svojevremeno napustila pravni fakultet, crna ovca porodice, zarađuje za život čuvajući pse. Međutim, kada Koko nevoljno pristane da čuva psa u Džejninom luksuznom stanu, sve će se promijeniti... U Džejninoj kuči stanuje Lesli Bakster, zgodni ali ozbiljni britanski glumac, koji se tu krije od psihotične bivše djevojke koja ga proganja. Strast smjesta bukne između njih... Koko konačno počinje da uviđa i drugu stranu medalje: Lesli nije samo zvijezda, nego i samohrani otac predivne šestogodišnje djevojčice. Njena majka nije samo egoistična reklama za plastičnu hirurgiju koja hoda, nego nesigurna, zaljubljena žena... A Džejn i Liz se spremaju za najveći korak do sada – za roditeljstvo. Dok Koko razmišlja o tome da podijeli svoju budućnost sa jednom od najvećih zvijezda Holivuda, a njena majka i sestra su se vratile u njen život, stare rane zaceljuju i stvaraju se nove porodice... Nekonvencionalne, ali pune ljubavi.

  • Originalni naziv: One Day at the Time
  • Prevodilac: Srđan Petković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Koko Berington je rođena u čuvenoj holivudskoj porodici i od nje se mnogo očekuje. Njena majka je mega-popularna spisateljica bestselera, a njena sestra Džejn uspješna producentkinja. Oni nikako nisu tipična porodica. Džejn živi već deset godina u stabilnoj vezi sa svojom partnerkom Liz, a majka Džejn i Koko, dobrodržeća udovica, u vezi je sa dvadeset četiri godine mlađim čovjekom. A Koko, koja je svojevremeno napustila pravni fakultet, crna ovca porodice, zarađuje za život čuvajući pse. Međutim, kada Koko nevoljno pristane da čuva psa u Džejninom luksuznom stanu, sve će se promijeniti... U Džejninoj kuči stanuje Lesli Bakster, zgodni ali ozbiljni britanski glumac, koji se tu krije od psihotične bivše djevojke koja ga proganja. Strast smjesta bukne između njih... Koko konačno počinje da uviđa i drugu stranu medalje: Lesli nije samo zvijezda, nego i samohrani otac predivne šestogodišnje djevojčice. Njena majka nije samo egoistična reklama za plastičnu hirurgiju koja hoda, nego nesigurna, zaljubljena žena... A Džejn i Liz se spremaju za najveći korak do sada – za roditeljstvo. Dok Koko razmišlja o tome da podijeli svoju budućnost sa jednom od najvećih zvijezda Holivuda, a njena majka i sestra su se vratile u njen život, stare rane zaceljuju i stvaraju se nove porodice... Nekonvencionalne, ali pune ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter