Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Dama pod velom

Dama pod velom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Amanda Kvik


ISBN:

978-86-7710-389-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

nije u prodaji

Šifra:

K3998

Broj strana:

301

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
nije u prodaji

Kategorije:

Sadržaj:

Smjela i odlučna ljepotica prkosi opasnosti, u uzbudljivoj potrazi za ljubavlju...

Čarobna priča o oklevetanom vitezu, odvažnoj devojci i slatkoj, uzvišenoj ljubavi, kao iz srednjovekovnih romansi, vodi čitaoca od ruševnog zamka na vetrovitoj obali Saseksa do očaravajućeg, blistavog kostimiranog bala...

Gejbrijel Baner, erl od Vajlda, u očima šesnaestogodišnje Fibi Lejton bio je dični vitez, heroj plemenita srca, stvoren da bi spašavao dame u nevolji. Zbog toga se, osam godina kasnije, na pragu presudne i očajničke potrage, okrenula njemu. Smatrala je da je Gejbrijel jedini čovek koji može da odgovori zahtjevima tog plemenitog zadatka. Namamila je viteza u blistavom oklopu na ponoćni sastanak, da bi se suočila sa omamljujuće privlačnim muškarcem koji nije ličio na heroja iz njenih snova. Uplašila se da je načinila strašnu grešku kad ju je stegao u strasni - i nimalo viteški - zagrljaj, ali poljubac na seoskom drumu zapečatio je Fibinu sudbinu. Zanosni erl od Vajlda i sam će krenuti u potragu, i to za najuzbudljivijom, najimpulsivnijom i najluckastijom ženom koju je ikada sreo. Znao je da je mora posjedovati. Posjekao bi i najljućeg zmaja da bi je se domogao.

  • Originalni naziv: Reckless
  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Smjela i odlučna ljepotica prkosi opasnosti, u uzbudljivoj potrazi za ljubavlju... Čarobna priča o oklevetanom vitezu, odvažnoj devojci i slatkoj, uzvišenoj ljubavi, kao iz srednjovekovnih romansi, vodi čitaoca od ruševnog zamka na vetrovitoj obali Saseksa do očaravajućeg, blistavog kostimiranog bala... Gejbrijel Baner, erl od Vajlda, u očima šesnaestogodišnje Fibi Lejton bio je dični vitez, heroj plemenita srca, stvoren da bi spašavao dame u nevolji. Zbog toga se, osam godina kasnije, na pragu presudne i očajničke potrage, okrenula njemu. Smatrala je da je Gejbrijel jedini čovek koji može da odgovori zahtjevima tog plemenitog zadatka. Namamila je viteza u blistavom oklopu na ponoćni sastanak, da bi se suočila sa omamljujuće privlačnim muškarcem koji nije ličio na heroja iz njenih snova. Uplašila se da je načinila strašnu grešku kad ju je stegao u strasni - i nimalo viteški - zagrljaj, ali poljubac na seoskom drumu zapečatio je Fibinu sudbinu. Zanosni erl od Vajlda i sam će krenuti u potragu, i to za najuzbudljivijom, najimpulsivnijom i najluckastijom ženom koju je ikada sreo. Znao je da je mora posjedovati. Posjekao bi i najljućeg zmaja da bi je se domogao.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter