Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Daljinsko upravljanje

Daljinsko upravljanje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Andy McNab


ISBN:

953623274X

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0045

Broj strana:

399

Težina:

707 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nick Stone napustio je SAS godine 1988., ubrzo nakon ubojstva troje IRA-inih terorista u Gibraltaru. Dok radi za britansku obavještajnu službu na tajnim operacijama, otkriva naizgled bezrazložna umorstva bivšeg kolege pripadnika SAS-a i njegove obitelji u Washingtonu, DC. Preživjela je samo sedmogodišnja kći Kelly - i njih se dvoje nađe u bijegu pred nepoznatim progoniteljima.

Stone čak ne zna ni tko je od njih dvoje cilj. Stone ima izgleda za uspješan bijeg, ako bude bježao sam. No mora štititi djevojčicu, te zajedno upadaju u mračni svijet nasilja i korupcije u kojem se ne može razlikovati prijatelja od neprijatelja. Dok se događaji primiču burnom i neočekivanom vrhuncu, Stone otkriva šokantnu istinu o vladama, terorizmu i trgovini - te o pohlepi što povezuje to troje...

Daljinsko upravljanje je nova vrsta trilera; snažan, žestok i prijeteći, s tempom koji nikako ne posustaje. Drugi pisci trilera pričaju priče. Samo ih je McNab proživljavao.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 1999
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nick Stone napustio je SAS godine 1988., ubrzo nakon ubojstva troje IRA-inih terorista u Gibraltaru. Dok radi za britansku obavještajnu službu na tajnim operacijama, otkriva naizgled bezrazložna umorstva bivšeg kolege pripadnika SAS-a i njegove obitelji u Washingtonu, DC. Preživjela je samo sedmogodišnja kći Kelly - i njih se dvoje nađe u bijegu pred nepoznatim progoniteljima. Stone čak ne zna ni tko je od njih dvoje cilj. Stone ima izgleda za uspješan bijeg, ako bude bježao sam. No mora štititi djevojčicu, te zajedno upadaju u mračni svijet nasilja i korupcije u kojem se ne može razlikovati prijatelja od neprijatelja. Dok se događaji primiču burnom i neočekivanom vrhuncu, Stone otkriva šokantnu istinu o vladama, terorizmu i trgovini - te o pohlepi što povezuje to troje... Daljinsko upravljanje je nova vrsta trilera; snažan, žestok i prijeteći, s tempom koji nikako ne posustaje. Drugi pisci trilera pričaju priče. Samo ih je McNab proživljavao.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter