Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Da me barem možeš vidjeti

Da me barem možeš vidjeti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Cecelia Ahern


ISBN:

9789531208062

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V0114

Broj strana:

257

Težina:

386 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,49 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Sve u životu Elisabeth Egan ima svoje mjesto, od šalice za espresso u blistavo čistoj kuhinji do uzoraka materijala i boja u njenoj tvrtki za uređenje interijera. Red i temeljitost drže Elizabethin život pod kontrolom, a njeno srce daleko od boli i patnje koju je pretrpjela u prošlosti .Jedina je mrlja u njezinu besprijekornom životu sestra Saoirse.

Crvenokosa vjetropirka iza sebe uvijek ostavlja nered koji Elizabeth jasno, svim silama nastoji srediti - a to uključuje i Saoirseina šestogodišnjeg sina Lukea. Neprestano balansiranje između brige za nećaka i vođenja vlastite tvrtke ostavlja Elizabeth malo vremena za pogrešku - ili za zabavu.

Jednog je dana u Lukeov i njezin život ušetao stranac. Ivan je bezbrižan, spontan i uvijek spreman za novu pustolovinu - on je sve ono što Elizabeth nije. U tren joj se oka uvukao pod kožu i preokrenuo joj život naglavce.

Elizabeth malo toga zna o Ivanu - tko je on i je li doista onakav kakvim se doima. Sanjari o njemu, no ima li njihova veza budućnost...

Da me barem možeš vidjeti topla je priča o ljubavi i prijateljstvu ispričana prepoznatljivim stilom Cecelije Ahern.

  • Originalni naziv: If You Could See Me Now...
  • Prevodilac: Martina Milas
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Sve u životu Elisabeth Egan ima svoje mjesto, od šalice za espresso u blistavo čistoj kuhinji do uzoraka materijala i boja u njenoj tvrtki za uređenje interijera. Red i temeljitost drže Elizabethin život pod kontrolom, a njeno srce daleko od boli i patnje koju je pretrpjela u prošlosti .Jedina je mrlja u njezinu besprijekornom životu sestra Saoirse. Crvenokosa vjetropirka iza sebe uvijek ostavlja nered koji Elizabeth jasno, svim silama nastoji srediti - a to uključuje i Saoirseina šestogodišnjeg sina Lukea. Neprestano balansiranje između brige za nećaka i vođenja vlastite tvrtke ostavlja Elizabeth malo vremena za pogrešku - ili za zabavu. Jednog je dana u Lukeov i njezin život ušetao stranac. Ivan je bezbrižan, spontan i uvijek spreman za novu pustolovinu - on je sve ono što Elizabeth nije. U tren joj se oka uvukao pod kožu i preokrenuo joj život naglavce. Elizabeth malo toga zna o Ivanu - tko je on i je li doista onakav kakvim se doima. Sanjari o njemu, no ima li njihova veza budućnost... Da me barem možeš vidjeti topla je priča o ljubavi i prijateljstvu ispričana prepoznatljivim stilom Cecelije Ahern.

Dodatne informacije

Izdavač Profil
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter