Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Da li mi je potrebna tvoja ljubav?

Da li mi je potrebna tvoja ljubav?

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Bajron Keti


ISBN:

978-86-7804-397-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3587

Broj strana:

252

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svi se slažu da je ljubav čudesna. Čitav svoj život provodimo u potrazi za njom, u nastojanju da je zadržimo ili da je prebolimo. A odmah poslije ljubavi kao glavne preokupacije dolaze odobravanje i uvažavanje. Još od djetinjstva većina nas mnogo energije ulaže u isprobavanje različitih metoda da budemo primjećeni, da se svidimo, da impresioniramo i da zadobijemo ljubav drugih ljudi, misleći da su to stvari koje moramo imati, i to je glavni tok našeg života.

U ovoj knjizi koja utire put i otvara nove vidike, BAJRON KETI nam pokazuje kako da koristimo jednostavni oblik ispitivanja koji je izložila u svom izuzetno popularnom djelu Voleti ono što jeste, da bismo osvetlili uvrežena pogrešna shvatanja o ljubavi. Ona objašnjava kako da ispitamo svoje pokušaje da pridobijemo ljude, a takođe i umišljene potrebe koje nas podstiču na to.

Potom razjašnjava kako možemo da ubrizgamo novi život u neformalna i poslovna prijateljstva, kao i u romantične i intimne veze.

  • Originalni naziv: I Need Your Love - Is...
  • Prevodilac: Aleksandar Đusić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svi se slažu da je ljubav čudesna. Čitav svoj život provodimo u potrazi za njom, u nastojanju da je zadržimo ili da je prebolimo. A odmah poslije ljubavi kao glavne preokupacije dolaze odobravanje i uvažavanje. Još od djetinjstva većina nas mnogo energije ulaže u isprobavanje različitih metoda da budemo primjećeni, da se svidimo, da impresioniramo i da zadobijemo ljubav drugih ljudi, misleći da su to stvari koje moramo imati, i to je glavni tok našeg života. U ovoj knjizi koja utire put i otvara nove vidike, BAJRON KETI nam pokazuje kako da koristimo jednostavni oblik ispitivanja koji je izložila u svom izuzetno popularnom djelu Voleti ono što jeste, da bismo osvetlili uvrežena pogrešna shvatanja o ljubavi. Ona objašnjava kako da ispitamo svoje pokušaje da pridobijemo ljude, a takođe i umišljene potrebe koje nas podstiču na to. Potom razjašnjava kako možemo da ubrizgamo novi život u neformalna i poslovna prijateljstva, kao i u romantične i intimne veze.

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Mananja
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter