Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Čuvaj me

Čuvaj me

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-505-2164-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4040

Broj strana:

253

Težina:

296 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Čuvajte se tajnih ljubavi, jer dok venu u tami, ledom će vam okovati srce.

Duboko verujem da volimo samo jednom. No katkad, onaj kojeg mislimo da volimo, nije naša srodna duša. Onda očajavamo misleći da više nikoga nećemo voleti, i ne pomišljajući da nas susret sa srodnom dušom tek čeka.

Ejli Loson je stigla do tačke s koje nema povratka. Godine bezuspešnih pokušaja da se ostvari kao majka, muževljeva preljuba i nerazumevanje bezosećajne majke s kojom nikada nije pronašla zajednički jezik, naterali su je da se suoči s bolnim izborom: nastaviti košmarni život s onima koji su je izdali i uskratili joj podršku, ili otići. A ima li boljeg mesta za novi početak od idilične i tajnovite varoši u škotskim visovima, u kojoj je Ejli provela najlepše dane detinjstva?

U predivnim škotskim predelima odvija se provokativna i uzbudljiva priča o ljubavi i porodici, koja će vas naučiti da drugačije posmatrate gubitke, da život, čak i kada zadaje jedan udarac za drugim, čuva za vas još jednu priliku, neuporedivo bolju od one koju ste propustili.

  • Originalni naziv: Watch Over Me / Daniela...
  • Prevodilac: Una Hadžinikolić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Čuvajte se tajnih ljubavi, jer dok venu u tami, ledom će vam okovati srce. Duboko verujem da volimo samo jednom. No katkad, onaj kojeg mislimo da volimo, nije naša srodna duša. Onda očajavamo misleći da više nikoga nećemo voleti, i ne pomišljajući da nas susret sa srodnom dušom tek čeka. Ejli Loson je stigla do tačke s koje nema povratka. Godine bezuspešnih pokušaja da se ostvari kao majka, muževljeva preljuba i nerazumevanje bezosećajne majke s kojom nikada nije pronašla zajednički jezik, naterali su je da se suoči s bolnim izborom: nastaviti košmarni život s onima koji su je izdali i uskratili joj podršku, ili otići. A ima li boljeg mesta za novi početak od idilične i tajnovite varoši u škotskim visovima, u kojoj je Ejli provela najlepše dane detinjstva? U predivnim škotskim predelima odvija se provokativna i uzbudljiva priča o ljubavi i porodici, koja će vas naučiti da drugačije posmatrate gubitke, da život, čak i kada zadaje jedan udarac za drugim, čuva za vas još jednu priliku, neuporedivo bolju od one koju ste propustili.

Dodatne informacije

Izdavač Evro Giunti
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter