Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.128

Facebook slicica

Katalog

Čudni gosti

Čudni gosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9958-9174-3-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K3360

Broj strana:

99

Težina:

352 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

11,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Riječ je o promociji prvog BH ilustriranog sf romana za djecu autora Fahrudina Kučuka.

Čudni gosti roman naučno-popularnog sadržaja u kojem pisac daje sasvim neobično rješenje zagonetke oko gradnje egipatskih piramida. Maštovito djelo koje će brzo naći publiku među osnovcima ali i onima koji su pod trenutnim sveprisutnim utjecajem priče o visočkim piramidama. Poučna priča o izdaji, prijateljstvu, vlasti, moći, vjeri, dobru i zlu i svim onim životnim atributima s kojima se mladi duhom uvijek suočavaju.
Roman Čudni gosti prati grupu gimnazijalaca koja odlazi na ekskurziju u Egipat i glavnu junakinju Meri koja u okrilju drevne civilizacije nalazi svoje nekadašnji život i otkriva veliku tajnu gradnje piramida. Na tom čudesnom putovanju punom avantura čitalac prolazi kroz vremeplovnu mašinu koja ga u potpunosti preuzima i čini aktivnim sudionikom događaja iz prošlosti. Ovaj se roman čita u jednom dahu, a dugo se sanja.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x230
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Riječ je o promociji prvog BH ilustriranog sf romana za djecu autora Fahrudina Kučuka. Čudni gosti roman naučno-popularnog sadržaja u kojem pisac daje sasvim neobično rješenje zagonetke oko gradnje egipatskih piramida. Maštovito djelo koje će brzo naći publiku među osnovcima ali i onima koji su pod trenutnim sveprisutnim utjecajem priče o visočkim piramidama. Poučna priča o izdaji, prijateljstvu, vlasti, moći, vjeri, dobru i zlu i svim onim životnim atributima s kojima se mladi duhom uvijek suočavaju. Roman Čudni gosti prati grupu gimnazijalaca koja odlazi na ekskurziju u Egipat i glavnu junakinju Meri koja u okrilju drevne civilizacije nalazi svoje nekadašnji život i otkriva veliku tajnu gradnje piramida. Na tom čudesnom putovanju punom avantura čitalac prolazi kroz vremeplovnu mašinu koja ga u potpunosti preuzima i čini aktivnim sudionikom događaja iz prošlosti. Ovaj se roman čita u jednom dahu, a dugo se sanja.

Dodatne informacije

Izdavač Enkidu
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter