Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Čudesni Spajdermen

Čudesni Spajdermen

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-236-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7776

Broj strana:

570

Težina:

760 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bezbrižan život s kraja 70-ih i tokom 80-ih godina prošlog vijeka kod nas, tadašnjim mladim generacijima uljepšavali su i stripovi proizašli iz Marvelovog čudesnog univerzuma superjunaka: „Spajdermen“, „Neverovatni Hulk“, „Tor“, „Srebrni Letač“ itd. To su bili junaci s kojima su djeca i mladi rasli, s kojima su se poistovjećivali u igrama po ulici i dvorištu, o čijim su podvizima pričali danju a sanjali noću.
Niko ne može da vrati vrijeme unazad, ali jeČarobna knjiga zamahnula svojim čarobnim štapićem i nevjerovatnim Marvel Essential izdanjem na srpskom jeziku omogućila vam da se prisjetite nekih od svojih heroja iz djetinjstva.
Ako ste i vi od onih koji su uspjeli da sačuvaju dijete u sebi, dijete radoznalo i bujne mašte, koje s nestrpljenjem i radošću otkriva nove pustolovine superjunaka, onda imamo lijepu vijest za vas.

Čarobna knjiga ima tu čast i zadovoljstvo da svojim čitaocima ponudi prvi prevod tri Marvel Essential izdanja: Osvetnike, Spajdermena i Srebrnog Letača (Avengers, Spider-Man, Silver Surfer).

  • Originalni naziv: Essentila Spider- Man...
  • Prevodilac: Darko Tuševljaković
  • Edicija: Marvel Essential
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Bezbrižan život s kraja 70-ih i tokom 80-ih godina prošlog vijeka kod nas, tadašnjim mladim generacijima uljepšavali su i stripovi proizašli iz Marvelovog čudesnog univerzuma superjunaka: „Spajdermen“, „Neverovatni Hulk“, „Tor“, „Srebrni Letač“ itd. To su bili junaci s kojima su djeca i mladi rasli, s kojima su se poistovjećivali u igrama po ulici i dvorištu, o čijim su podvizima pričali danju a sanjali noću. Niko ne može da vrati vrijeme unazad, ali jeČarobna knjiga zamahnula svojim čarobnim štapićem i nevjerovatnim Marvel Essential izdanjem na srpskom jeziku omogućila vam da se prisjetite nekih od svojih heroja iz djetinjstva. Ako ste i vi od onih koji su uspjeli da sačuvaju dijete u sebi, dijete radoznalo i bujne mašte, koje s nestrpljenjem i radošću otkriva nove pustolovine superjunaka, onda imamo lijepu vijest za vas. Čarobna knjiga ima tu čast i zadovoljstvo da svojim čitaocima ponudi prvi prevod tri Marvel Essential izdanja: Osvetnike, Spajdermena i Srebrnog Letača (Avengers, Spider-Man, Silver Surfer).

    Dodatne informacije

    Izdavač Čarobna knjiga
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter