Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Crvena Kejla

Crvena Kejla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6457-250-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6742

Broj strana:

317

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Svet koji nam nobelovac Singer dočarava u delu Crvena Kejla potpuno je drugačiji od romana koji su ga proslavili – radnja je smeštena u predratnu Varšavu, a živopisni likovi potiču iz jevrejskog podzemlja kojim vladaju kriminalci svih vrsta: podvodači, ubice, trgovci belim robljem, ucenjivači. Crvena Kejla je prostitutka, njen muž Jarmi je lopov, a Maks je osuđivani falsifikator i prevarant. Ova neobična trojka smišlja plan kako da se domogne velikog bogatstva, u čemu će veliku ulogu igrati Jarmijev i Maksov talenat za mahinacije, ali i Kejlina profesionalna veština.

Zbog bogatog erotskog sadržaja ovo kontroverzno delo izazvalo je burne reakcije i proteste širom sveta, te je dugo i ostalo „zatočeno” u jidiškom rukopisu, a tek su nedavno počeli da ga prevode i objavljuju. Crvena Kejla pokazuje porazne posledice koje kriminalni milje ima po one koji žele da iz njega iskorače i još jednom otkriva svu raskoš Singerovog pripovedačkog dara.

  • Prevodilac: Igor Cvijanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svet koji nam nobelovac Singer dočarava u delu Crvena Kejla potpuno je drugačiji od romana koji su ga proslavili – radnja je smeštena u predratnu Varšavu, a živopisni likovi potiču iz jevrejskog podzemlja kojim vladaju kriminalci svih vrsta: podvodači, ubice, trgovci belim robljem, ucenjivači. Crvena Kejla je prostitutka, njen muž Jarmi je lopov, a Maks je osuđivani falsifikator i prevarant. Ova neobična trojka smišlja plan kako da se domogne velikog bogatstva, u čemu će veliku ulogu igrati Jarmijev i Maksov talenat za mahinacije, ali i Kejlina profesionalna veština. Zbog bogatog erotskog sadržaja ovo kontroverzno delo izazvalo je burne reakcije i proteste širom sveta, te je dugo i ostalo „zatočeno” u jidiškom rukopisu, a tek su nedavno počeli da ga prevode i objavljuju. Crvena Kejla pokazuje porazne posledice koje kriminalni milje ima po one koji žele da iz njega iskorače i još jednom otkriva svu raskoš Singerovog pripovedačkog dara.

Dodatne informacije

Izdavač Dereta
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter