Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Crno sunce

Crno sunce

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-534-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V3177

Broj strana:

350

Težina:

452 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tajna skrivana više od pedeset godina. Tragovi rasuti po čitavom svijetu. Neko je počeo da ih skuplja - a budućnost čovječanstva zavisi od toga hoće li biti zaustavljen.

U američkoj državi Meriland, lokalna banda provaljuje u Nacionalni muzej kriptologije i krade enigmu, nacističku mašinu za šifrovanje. U Londonu, u bolničkom krevetu, ubijen je starac koji je preživio užase Aušvica, a njegove ubice ostavile su jeziv potpis - odsjekli su mu lijevu ruku. U Pragu naizgled bezvrijedna slika ukradena je iz sinagoge.

Tri grada. Tri krađe. Da li je moguće da postoji neka veza?
Bivši kradljivac umjetničkih dela, Tom Kirk, ne vidi vezu između ovih zločina, sve dok ne shvati da su čudne pljačke i bizarno ubistvo povezani sa Drugim svjetskim ratom i nacističkom Njemačkom. Tom i njegov partner Arči Konoli moraju da riješe nevjerovatnu misteriju, dok prate tragove koje su SS odredi ostavili pre više od pola vijeka.

  • Prevodilac: Vladan Stojanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tajna skrivana više od pedeset godina. Tragovi rasuti po čitavom svijetu. Neko je počeo da ih skuplja - a budućnost čovječanstva zavisi od toga hoće li biti zaustavljen. U američkoj državi Meriland, lokalna banda provaljuje u Nacionalni muzej kriptologije i krade enigmu, nacističku mašinu za šifrovanje. U Londonu, u bolničkom krevetu, ubijen je starac koji je preživio užase Aušvica, a njegove ubice ostavile su jeziv potpis - odsjekli su mu lijevu ruku. U Pragu naizgled bezvrijedna slika ukradena je iz sinagoge. Tri grada. Tri krađe. Da li je moguće da postoji neka veza? Bivši kradljivac umjetničkih dela, Tom Kirk, ne vidi vezu između ovih zločina, sve dok ne shvati da su čudne pljačke i bizarno ubistvo povezani sa Drugim svjetskim ratom i nacističkom Njemačkom. Tom i njegov partner Arči Konoli moraju da riješe nevjerovatnu misteriju, dok prate tragove koje su SS odredi ostavili pre više od pola vijeka.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter