Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Crna knjiga korporacija

Crna knjiga korporacija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2190-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M5043

Broj strana:

392

Težina:

498 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Svet u kandžama velikih kompanija.

Velike korporacije imaju, pre svega, samo jedan cilj, a to je da zarade što više novca. Cena ostvarenja ovog cilja jesu nehumani radni uslovi, nepoštovanje etičkih principa i uništenje životne sredine. Crna knjiga korporacija je međunarodni bestseler i jedna od najznačajnijih knjiga koje se bave mračnom stranom globalizacije.

Finansijske i privredne krize, kao i koncentracija tržišta, promenile su svet u kojem živimo. Svega sto pedeset multinacionalnih kompanija dominira danas svetskom privredom.

Autori se ne osvrću samo na nove globalne igrače poput Amazona, Fejsbuka, Gugla i Epla i njihovo izbegavanje plaćanja poreza, već i na već dobro poznate multinacionalne kompanije, kao što su Beneton i Bajer.

Autori ukazuju i na to šta svako od nas može da preduzme ako želi da se društveno angažuje – jer živimo u vremenu kada su se metode i mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju značajno promenile.

  • Originalni naziv: Schwarzbuch Markenfirmen...
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Svet u kandžama velikih kompanija. Velike korporacije imaju, pre svega, samo jedan cilj, a to je da zarade što više novca. Cena ostvarenja ovog cilja jesu nehumani radni uslovi, nepoštovanje etičkih principa i uništenje životne sredine. Crna knjiga korporacija je međunarodni bestseler i jedna od najznačajnijih knjiga koje se bave mračnom stranom globalizacije. Finansijske i privredne krize, kao i koncentracija tržišta, promenile su svet u kojem živimo. Svega sto pedeset multinacionalnih kompanija dominira danas svetskom privredom. Autori se ne osvrću samo na nove globalne igrače poput Amazona, Fejsbuka, Gugla i Epla i njihovo izbegavanje plaćanja poreza, već i na već dobro poznate multinacionalne kompanije, kao što su Beneton i Bajer. Autori ukazuju i na to šta svako od nas može da preduzme ako želi da se društveno angažuje – jer živimo u vremenu kada su se metode i mogućnosti koje nam stoje na raspolaganju značajno promenile.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter